NOVI BLOG: Smanjite stres uz ZOYYA prednosti poslovanja!

U mom novom blogu za ZOYYU povezujem smanjenje poslovnog stresa s mogućnostima koje pruža nova tehnologija u obliku cjelovitog rješenja za pružatelje usluga.

Jeste li se ikad na neku uslugu naručili preko web stranice ili mobilne aplikacije ZOYYA? Ono što mene oduševljava je da, iako ovako brbljava, ne moram ikog zvati već se na željenu uslugu mogu naručiti i u sred noći sama birajući termin tretmana. Znači, prvo sam postala korisnik aplikacije, a onda, gle krasote života i poslojavanja, autor njihovih blogova!

ZOYYA blog

Oduševljeno sam prihvatila ponudu da pišem za ZOYYU, jer uistinu već godinama surađujem s kozmetičkim i frizerskim salonima na području digitalnog marketinga. Dobro sam upoznata s njihovim preprekama i problemima, a pogotovo kad je u pitanju nova tehnologije. Strah od tehnologije mnoge vlasnice salona koči da koriste sve ono što im se pruža, a osobno sam stava da strahove treba pobijediti. Spoznaja je prvi korak u ovladavanju strahovima, a zatim: djelovanje. 

Zato sam zadnji blog, na neki način, posvetila svim onim dragim ženama koje vode svoje salone uspješno, ali i dalje ne prateći novitete koje bi im znatno mogle pomoći.

Zamislite samo da imate kućni telefon umjesto pametnog telefona! Razlika je ogromna, zar ne? Jer pametni telefon nije samo uređaj za razgovore već puno, puno više. Otprilike je takva razlika između salona koji koristi ZOYYU i onog koji ne koristi. Pretjerujem? Provjerite u mom novom blogu!

Ako ništa ne znate o ZOYYU, upravo ovaj blog će biti koristan za vas, jer pokazuje sve ono što već samo osnovni, vrlo povoljan, paket ZOYYE može pružiti nekom salonu.

Izdvajam:

  • kalendar i online knjiga narudžbi
  • vrlo korisna kvalitetna baza klijenata 
  • online rezervacije termina od 0 – 24 h
  • raspored rada djelatnika i njihova specijalizacija 
  • SMS podsjetnici korisnika na zakazane termine 

Pročitajte moj novi  blog na ZOYYI! 

Stefani Pavlica Srebačić 

Facebook

Scroll to top