Preporuke

S tvrtkom Memorabilia, tj. izravno s njezinom vlasnicom Stefani Srebačić surađujemo nešto manje od godinu dana na poslovima digitalnog marketinga i uređenja naše web stranice. Iako su ovo vrlo zahtjevna vremena za svako poslovanje, cijenimo Stefaninu mogućnost prilagodbe situaciji.

Neiscrpan je izvor marketinških ideja, s puno volje, predanosti i želje pristupa svom poslu i od srca ima naše preporuke! Želite li unaprijediti svoj posao,  svakako vam treba osoba poput Stefani.

Sanja Močinić, vlasnica

Zdravi i vitki studio korektivne estetike, Pula, 2020.

Ljiljana Perkov & Mirna Maras
Ljiljana Perkov i voditeljica Mirna Maras, stalna klijentica salona DORA 98

Prema našim potrebama, s Memorabilijom uspješno surađujemo već nekoliko godina. Stefani je vrlo odgovorna u svom poslu, poštuje dogovorene rokove, prepuna je ideja i sugestija te se, u pružanju svoje usluge, zaista trudi dati i dodanu vrijednost koja u tom trenutku bude kao "točka na i".

Ideja ponekad nije dovoljna, trebaš imati i pravu osobu kraj sebe koja će ti pomoći da ta ideja postane i virtualna stvarnost, zato je Stefani za mene uvijek tu. Spremna, poduzetna i odgovorna.

Ljiljana Perkov, vlasnica

Kozmetički salon DORA 98, Zagreb, 2020. godina

Zonta klub Zagreb
Druga dama s lijeva: Jadranka Mustajbegović

Preporuku za tvrtku Memorabilia, za Stefani, pišem s velikim veseljem, ali ne s lakoćom: bojazan je da ću opisujući osobne dobrobiti te suradnje zakriti visoku profesionalnost koju Stefani nosi s lakoćom, koju tvrtka Memorabilia ima.

Donedavno sam bila predsjednica ZONTA kluba Zagreb i prvi put sam imala zadaću suočiti se s cijelim postupkom stvaranja i izgradnje vidljivosti, predstavljanja i življenja Kluba kroz Facebook i web.

Željene sadržaje, ponekad jednoznačne činjenice, znalačkim odabirom slikovnog pratećeg dijela, Stefani je pretvarala u ugodni, zanimljivi podatak koji plijeni pažnju i poziva na nova druženja.

Velikodušno je ugrađivala svoje umijeće daleko iskoraknuvši izvan suhih profesionalnih odnosa.

Stefani se vrlo uspješno nosi s poslovnim izazovima prateći ne samo odnosne sadržaje nego i međunarodne razine onog što uređuje i doseže ih u svakom pogledu.

Razvijene komunikacijske vještine Stefani koristi u uspješnom savladavanju zahtjevnih odnosa očekivanja i izvršenja. Dala je izniman doprinos povećanju učinkovitosti i kvalitete vidljivosti našeg Kluba te nam je postala dobronamjerna savjetnica, vedra i ljubazna, prijateljica Kluba na koju se uvijek možemo pouzdati, pitati za savjet.

prof. dr. sc. Jadranka Mustajbegović , predsjednica Zonta kluba Zagreb 2016-2018

ZONTA KLUB ZAGREB, 2019. godina

Ana Matić

Tvrtka Memorabilia pokazala se još jednom kao savjestan i kvalitetan suradnik na poslovima uređenja i kreacije web stranica.

Izrazito smo zadovoljni njihovom stručnošću, organiziranošću, brzom pronalaženju rješenja kao i spremnošću usvajanja novih znanja te flekisbilnošću. Svakako imaju našu preporuku!

Ana Matić, direktorica

MATIVA d.o.o., Zagreb, 2018. godina

Andrea Maceljski
Andrea Maceljski i glumica Mila Elegović

Stefani smatramo članom ekipe ULOLA prirodne kozmetike i više ne možemo zamisliti rad bez nje!

Naša suradnja traje već nekoliko godina. Memorabilia nam znatno pomaže u promociji naših proizvoda, PR-u, vođenju društvenih mreža te u digitalnom oglašavanju. Zahvalni smo prvenstveno Stefani čija kreativnost, pismenost, trud i požrtvovnost, kao i poznavanje elektronskih medija dolazi do izražaja kod svih naših zajedničkih projekata.

Divno je što Stefani uvijek pristupa poslu, ne kao obavezi, nego kao nečem svojem, ne odrađuje, nego kreira, misli, predlaže i proširuje.

Andrea Maceljski, dipl. ing. biol., direktorica razvija

ULOLA prirodna kozmetika, 2018. godina

Facebook

Scroll to top