Preporuke

Velika mi je čast preporučiti tvrtku Memorabilia d.o.o iz Zagreba ako ste u potrazi za poslom i potrebna vam je kvalitetna izrada životopisa te pomoć pri pisanju motivacijskog pisma. Pravi su odabir! Odlučila sam doraditi svoj životopis, te sam poslala upit.
U vrlo kratkom roku dobila sam ljubazan odgovor gospođe Stefani Pavlica Srebačić, direktorice tvrtke. Proslijedila sam joj svoj dosadašnji životopis te mi je gospođa na elokventan i profesionalan način napisala što bi sve trebalo doraditi i poboljšati.
Ponudila mi je također i usluge prijevoda na strani jezik, kao i pomoć pri izradi motivacijskog pisma. Odlučila sam se za životopis na hrvatskom jeziku i konačni me rezultat oduševio: sve je bilo odrađeno na iznimno visokom nivou u vrlo kratkom vremenu.

Posebno mi se svidio grafički dizajn životopisa i mogućnost umetanja fotografije. Sve u svemu, odlično odrađen posao!

Što se tiče gospođe Stefani na temelju naše komunikacije stekla sam dojam da je vrlo pouzdana i srdačna osoba, uvijek spremna pomoći i dati koristan savjet. Nećete pogriješiti surađujući s njenom tvrtkom! / Lipanj 2023. godine

 

Stefani nam je preporučio prijatelj s kojim je surađivala - i opravdala je sva naša očekivanja! Kreativna je, prepuna odličnih ideja i savjeta za uspješni web, face i insta marketing i reklamu, detaljna, profesionalna, brza i razmišlja unaprijed.

Samoinicijativno predlaže kako i na koji način poboljšati stranice te odmah predlaže rješenja.

Imamo konkretne rezultate naše zajedničke suradnje. Surađujemo skoro već godinu dana, od proljeća 2021. godine, kad smo pokrenuli radionice našeg plesnog studija./ Preporuka: ožujak 2022. godina

S tvrtkom Memorabilia, tj. izravno s njezinom vlasnicom Stefani  surađujemo od 2019. godine  na poslovima digitalnog marketinga i uređenja naše web stranice. Iako smo zajedno prošle vrlo zahtjevna vremena za svako poslovanje, cijenimo Stefaninu mogućnost prilagodbe situaciji. Vrlo je samostalna u radu - što nam u nedostatku vremena puno znači. Bez puno objašnjavanja, sve se brzo i lagano dogovorimo.

Neiscrpan je izvor marketinških ideja, s puno volje, predanosti i želje pristupa svom poslu i od srca ima naše preporuke! Želite li unaprijediti svoj posao,  svakako vam treba osoba poput Stefani. Mi smo u Puli, ona u Zagrebu - nikad se nismo vidjele uživo, ali za ovu vrstu posla to nije niti ključno. / Preporuka: 2020. godina, nadopuna: 2022. godina

Ljiljana Perkov & Mirna Maras
Ljiljana Perkov i voditeljica Mirna Maras, stalna klijentica salona DORA 98

Prema našim potrebama, s Memorabilijom uspješno surađujemo već nekoliko godina. Stefani je vrlo odgovorna u svom poslu, poštuje dogovorene rokove, prepuna je ideja i sugestija te se, u pružanju svoje usluge, zaista trudi dati i dodanu vrijednost koja u tom trenutku bude kao "točka na i".

Ideja ponekad nije dovoljna, trebaš imati i pravu osobu kraj sebe koja će ti pomoći da ta ideja postane i virtualna stvarnost, zato je Stefani za mene uvijek tu. Spremna, poduzetna i odgovorna. / Preporuka: 2020. godina

Zonta klub Zagreb
Druga dama s lijeva: Jadranka Mustajbegović

Preporuku za tvrtku Memorabilia, za Stefani, pišem s velikim veseljem, ali ne s lakoćom: bojazan je da ću opisujući osobne dobrobiti te suradnje zakriti visoku profesionalnost koju Stefani nosi s lakoćom, koju tvrtka Memorabilia ima.

Donedavno sam bila predsjednica ZONTA kluba Zagreb i prvi put sam imala zadaću suočiti se s cijelim postupkom stvaranja i izgradnje vidljivosti, predstavljanja i življenja Kluba kroz Facebook i web.

Željene sadržaje, ponekad jednoznačne činjenice, znalačkim odabirom slikovnog pratećeg dijela, Stefani je pretvarala u ugodni, zanimljivi podatak koji plijeni pažnju i poziva na nova druženja.

Velikodušno je ugrađivala svoje umijeće daleko iskoraknuvši izvan suhih profesionalnih odnosa.

Stefani se vrlo uspješno nosi s poslovnim izazovima prateći ne samo odnosne sadržaje nego i međunarodne razine onog što uređuje i doseže ih u svakom pogledu.

Razvijene komunikacijske vještine Stefani koristi u uspješnom savladavanju zahtjevnih odnosa očekivanja i izvršenja. Dala je izniman doprinos povećanju učinkovitosti i kvalitete vidljivosti našeg Kluba te nam je postala dobronamjerna savjetnica, vedra i ljubazna, prijateljica Kluba na koju se uvijek možemo pouzdati, pitati za savjet. / Preporuka: 2019. godina

Ana Matić

Tvrtka Memorabilia pokazala se još jednom kao savjestan i kvalitetan suradnik na poslovima uređenja i kreacije web stranica.

Izrazito smo zadovoljni njihovom stručnošću, organiziranošću, brzom pronalaženju rješenja kao i spremnošću usvajanja novih znanja te flekisbilnošću. Svakako imaju našu preporuku! / Preporuka: 2018. godina

Andrea Maceljski
Andrea Maceljski i glumica Mila Elegović

Stefani smatramo članom ekipe ULOLA prirodne kozmetike i više ne možemo zamisliti rad bez nje!

Naša suradnja traje već nekoliko godina. Memorabilia nam znatno pomaže u promociji naših proizvoda, PR-u, vođenju društvenih mreža te u digitalnom oglašavanju. Zahvalni smo prvenstveno Stefani čija kreativnost, pismenost, trud i požrtvovnost, kao i poznavanje elektronskih medija dolazi do izražaja kod svih naših zajedničkih projekata.

Divno je što Stefani uvijek pristupa poslu, ne kao obavezi, nego kao nečem svojem, ne odrađuje, nego kreira, misli, predlaže i proširuje. / Preporuka: 2018. godina

Facebook

Scroll to top