Izrada životopisa: istaknite se grafički obrađenim i profesionalno uređenim životopisom, molbom i motivacijskim pismom!

Dobro je poznato kako životopis, uz molbu ili motivacijsko pismo, daje prvi dojam koji poslodavci o vama stječu pri prijavi na natječaj. Motivacijsko pismo je odlična mogućnost da poslodavca uvjerite da ste vi najbolji kandidat za raspisano radno mjesto. Stoga, čak i kada se službeno ne traži uz životopis, napišete ga.

Bez obzira na kvalitete kandidata, dobro sročeni i vizualno primamljivi životopisi kao i motivacijska pisma svakako će brže privući pažnju.

No, bez obzira što ste možda stručnjak u svom području, možda niste oduševljeni pisanjem. Šteta bi bilo da samo radi toga ne dobijete posao koji želite? Zato vam nudimo niz usluga koje vam pomažu da u konačnici dobijete materijale koji će vas adekvatno predstaviti i pomoći vam u dobivanju željenog posla. 

Pisanje životopisa i motivacijskih pisama, lektura, prijevod, grafičko oblikovanje… 

Nudimo vam naše profesionalne usluge:

Pisanje ili uređenje životopisa, molba i motivacijskih pisama prema vašim osnovnim natuknicama. 

• Nakon pisanja i uređenja, tekstovi se lektoriraju.

• Prema potrebi, šaljemo vaš životopis na prijevod profesionalnom prevoditeljskom uredu s kojim surađujemo. Za sada surađujemo s prevoditeljima na engleski, njemački i talijanski jezik. Možemo pronaći prevoditelje i na druge strane jezike.

Grafički oblikujemo životopise, molbe i motivacijska pisma. Vaša kvalitetna i aktualna fotografija poželjna je za ovu vrstu životopisa, ali nije nužna. 

• Životopis i pripadajuće tekstove dostavljamo vam u obliku PDF-a. Možete ga poslati e-mailom, učitati u obrazac prijave kao i ispisati.  

• Naknadno, prema potrebi, unosimo izmjene u životopis ili nadodajmo novu molbu ili motivacijsko pismo. 

“Velika mi je čast preporučiti tvrtku Memorabilia d.o.o iz Zagreba ako ste u potrazi za poslom i potrebna vam je kvalitetna izrada životopisa te pomoć pri pisanju motivacijskog pisma. Pravi su odabir!”

Nives Abramović, trenutačno radi kao
voditeljica turističkog ureda u Općini Skrad, lipanj 2023. godina

Pročitajte cijelu preporuku.

AKTUALNA PONUDA

Istaknute se s kvalitetno i maštovito oblikovnim životopisom i motivacijskim pismom. Nakon što nam se javite, na e-mail ćemo vam poslati ponudu prema onom što trebate. No, kako bismo vam olakšali odluku, ovo su neke od općenitih ponuda:

CJENIK IZRADE ŽIVOTIPISA I MOTIVACIJSKOG PISMA

 1. životopis na jednoj stranici PDF-a, 65 eura / 489,74 kn
 2. životopis na dvije stranice, 85 eura / 640,43 kn
 3. životopis na jednoj stranici uz oblikovanje motivacijskog pisma na drugoj stranici, 100 eura / 753,45 kn
 4. životopis na dvije stranice uz oblikovanje motivacijskog pisma na trećoj stranici, 120 eura / 904,14 kn

  *PDV je uračunat u cijene. Cijene ažurirane: 12. rujna 2023. godine

Kako radimo?

 • prema vašem postojećem životopisu ili dostavljenim natuknicama, uredit ćemo vaš CV tekstualno i vizualno i prema potrebi napisati motivacijsko pismo
 • dostavljamo vam na uvid te prema vašim željama možemo izmijeniti boju, poneki detalj i font (manje izmjene dizajna)
 • radimo korekciju materijala i dostavlja vam se konačna verzija na e-mail
 • rok izrade od predanih materijala: 3-5 radnih dana
 • plaćate tek po izradi, jer vaše zadovoljstvo odrađenim nam je jako važno

“Poželjela sam drukčiji CV, da malo odskoči. Pohvaljujem stručnost, brzinu i kreativnost moje kolegice i prijateljice Stefani koju znam još s fakulteta kao jednu od odličnih studentica novinarstva. Ona sve što radi, uvijek radi s velikim žarom, znanjem i uživa kad pomaže ljudima.”

Nela Marasović, diplomirana novinarka zaposlena kao viša stručna savjetnica za odnose s javnošću u Odjelu marketinga i komunikacija, lipanj 2023. godina

Kako izgleda grafički obrađen CV?

Radi GDPR-a tj. zaštite privatnosti osoba s kojima smo surađivali, ne možemo objaviti primjere životopisa, molbi i motivacijskih pisama koje imamo i ovo je samo jedan od primjera (nije pravi CV).

“Brza, kvalitetna i profesionalna suradnja s kvalitetnim rezultatom. Topla preporuka!”, 

Maja Pajić, odgajatelj predškolske djece, mag. praesc. educ.

“Trebate li tekstualno i vizualno kvalitetno sročen i prikazan CV na hrvatskom i engleskom jeziku, gđa. Stefani i njezin tim imaju moju preporuku. “

Davor Petrović, Zagreb, geodetski tehničar

Facebook

Scroll to top