Izrada životopisa: istaknite se grafički obrađenim i profesionalno napisanim i oblikovanim životopisom i motivacijskim pismom!

Dobro je poznato kako životopis, uz molbu ili motivacijsko pismo, daje prvi dojam koji poslodavci o vama stječu pri prijavi na natječaj. Motivacijsko pismo je odlična mogućnost da poslodavca uvjerite da ste vi najbolji kandidat za raspisano radno mjesto. Stoga, čak i kada se službeno ne traži uz životopis, napišete ga.

Bez obzira na kvalitete kandidata, dobro sročeni i vizualno primamljivi životopisi kao i motivacijska pisma svakako će brže privući pažnju.

No, bez obzira što ste možda stručnjak u svom području, možda niste oduševljeni pisanjem. Šteta bi bilo da samo radi toga ne dobijete posao koji želite? Zato vam nudimo niz usluga koje vam pomažu da u konačnici dobijete materijale koji će vas adekvatno predstaviti i pomoći vam u dobivanju željenog posla. 

Pisanje životopisa i motivacijskih pisama, lektura, prijevod, grafičko oblikovanje… 

Nudimo vam naše profesionalne usluge:

Pisanje ili uređenje životopisa, molba i motivacijskih pisama prema vašim osnovnim natuknicama. 

• Nakon pisanja i uređenja, tekstovi se lektoriraju.

• Prema potrebi, šaljemo vaš životopis na prijevod profesionalnom prevoditeljskom uredu s kojim surađujemo. Za sada surađujemo s prevoditeljima na engleski, njemački i talijanski jezik. Možemo pronaći prevoditelje i na druge strane jezike.

Grafički oblikujemo životopise, molbe i motivacijska pisma. Vaša kvalitetna i aktualna fotografija poželjna je za ovu vrstu životopisa, ali nije nužna. 

• Životopis i pripadajuće tekstove dostavljamo vam u obliku PDF-a. Možete ga poslati e-mailom, učitati u obrazac prijave kao i ispisati.  

• Naknadno, prema potrebi, unosimo izmjene u životopis ili nadodajmo novu molbu ili motivacijsko pismo. 

“Velika mi je čast preporučiti tvrtku Memorabilia d.o.o iz Zagreba ako ste u potrazi za poslom i potrebna vam je kvalitetna izrada životopisa te pomoć pri pisanju motivacijskog pisma. Pravi su odabir!”

Nives Abramović, trenutačno radi kao
voditeljica turističkog ureda u Općini Skrad, lipanj 2023. godina

Pročitajte cijelu preporuku.

“Hvala Vam na pomoći oko izrade životopisa i motivacijskog pisma. Stvarno je super, sve pohvale!”

Marko Jurišić, montažer pokretnih traka, travanj 2024. godine

CIJENE USLUGA 2024. GODINA

Istaknute se s kvalitetno, profesionalno i maštovito oblikovnim životopisom i motivacijskim pismom. Nakon što nam se javite, na e-mail ćemo vam poslati ponudu prema onom što trebate. No, kako bismo vam olakšali odluku, ovo su neke od cijena i načina rada. U slučaju da imamo neku akciju na ove usluge, istaknuta na početnoj stranici našeg weba, provjerite.

CJENIK MATERIJALA NA HRVATSKOM JEZIKU

 1. tekstualno i grafičko oblikovanje životopisa, CV na jednoj stranici PDF-a,
  65 – 85 eura
 2. tekstualno i grafičko oblikovanje životopisa, CV na dvije stranice PDF-a,
  90 – 100 eura
 3. životopis na jednoj stranici uz oblikovanje manjeg motivacijskog pisma na istoj stranici, 75 – 90 eura
 4. životopis na jednoj stranici + pisanje i grafičko oblikovanje motivacijskog pisma na drugoj stranici, 100 – 125 eura
 5. životopis na dvije stranice + pisanje i grafičko oblikovanje motivacijskog pisma na trećoj stranici, od 125 eura na više
 6.  Pisanje motivacijskog pisma uz grafički prikaz (bez CV-a)  ili naknadno pisanje motivacijskog pisma: od 65 eur na više

  *PDV je uračunat u cijene.

  Zadržavamo pravo dati popust ili zaračunati rad više ako smatramo potrebnim. Također je moguć dogovor oko uplate predujma ako je riječ o većem projektu. Nema neugodnih iznenađenja i sve se unaprijed dogovara s klijentom.

Način rada

 • PRIKUPLJAJE MATERIJALA: prema vašem postojećem životopisu ili dostavljenim natuknicama putem e-maila, kao i nakon razgovora s vama (nije nužno, ali može biti korisno), napisat ćemo i uredit vaš CV (i motivacijsko pismo) tekstualno i vizualno
 • OBRADA I KOREKCIJE: u dogovorenom roku napisane i vizualno obrađene materijale dostavljamo na uvid te prema vašim željama možemo izmijeniti boju, poneki detalj i font (manje izmjene dizajna), radimo korekciju materijala i dostavlja vam se konačna verzija
 • sve radne verzije na sebi imaju oznaku Memorabila d.o.o. koja se miče po uplati na račun tvrtke Memorabilia d.o.o.
 • rok izrade od predanih materijala na hrvatskom jeziku je: 3-5 radnih dana
 • rok izrade je nešto duži kod prijevoda materijala
 • surađujemo s profesionalnim prevoditeljima
 • moguća je da ćemo zatražiti i uplata predujmu ako je riječ o većem projektu koji zahtjeva više truda i vremena
 • punu ili ostatak cijene plaćate po izradi, jer vaše zadovoljstvo odrađenim nam je jako važno
 • podatke za uplatu dostavit ćemo vam e-mailom
 • po uplati vam predajemo gotove materijale i račun
 • puno nam znači kad nam javite kako ste prošli na natječaju za svoje željeno radno mjesto
 • ako ste zadovoljni našim radom, hvala što nas preporučujete ili nam pošaljete preporuku za ovaj web

“Poželjela sam drukčiji CV, da malo odskoči. Pohvaljujem stručnost, brzinu i kreativnost moje kolegice i prijateljice Stefani koju znam još s fakulteta kao jednu od odličnih studentica novinarstva. Ona sve što radi, uvijek radi s velikim žarom, znanjem i uživa kad pomaže ljudima.”

Nela Marasović, diplomirana novinarka zaposlena kao viša stručna savjetnica za odnose s javnošću u Odjelu marketinga i komunikacija, lipanj 2023. godina

Kako izgleda grafički obrađen CV?

Radi GDPR-a tj. zaštite privatnosti osoba s kojima smo surađivali, ne možemo objaviti primjere životopisa, molbi i motivacijskih pisama koje imamo i ovo je samo jedan od primjera (nije pravi CV).

“Brza, kvalitetna i profesionalna suradnja s kvalitetnim rezultatom. Topla preporuka!”, 

Maja Pajić, odgajatelj predškolske djece, mag. praesc. educ.

“Trebate li tekstualno i vizualno kvalitetno sročen i prikazan CV na hrvatskom i engleskom jeziku, gđa. Stefani i njezin tim imaju moju preporuku. “

Davor Petrović, Zagreb, geodetski tehničar

Facebook

Scroll to top