Izrada životopisa: istaknite se grafički obrađenim i profesionalno uređenim životopisom, molbom i motivacijskim pismom!

Motivacijsko pismo je odlična mogućnost da poslodavca uvjerite da ste vi najbolji kandidat za raspisano radno mjesto. Stoga, čak i kada se službeno ne traži uz životopis, napišete ga.

Dobro je poznato kako životopis, uz molbu ili motivacijsko pismo, daje prvi dojam koji poslodavci o vama stječu pri prijavi na natječaj.

Bez obzira na kvalitete kandidata, dobro sročeni i vizualno primamljivi životopisi kao i motivacijska pisma svakako će brže privući pažnju. No, bez obzira što ste možda stručnjak u svom području, možda niste oduševljeni pisanjem. Šteta bi bilo da samo radi toga ne dobijete posao koji želite? Zato vam nudimo niz usluga koje vam pomažu da u konačnici dobijete materijali će vas adekvatno predstaviti i pomoći vam u dobivanju željenog posla. 

Pisanje životopisa i motivacijskih pisama, lektura, prijevod, grafičko oblikovanje… 

Nudimo vam naše profesionalne usluge:

• Pisanje ili uređenje životopisa, molba i motivacijskih pisama prema vašim osnovnim natuknicama. 

• Nakon pisanja i uređenja, tekstove šaljemo profesionalnoj lektorici na lekturu.

• Prema potrebi, šaljemo vaš životopis na prijevod. Za sada surađujemo s prevoditeljima na engleski, njemački i talijanski jezik. Možemo pronaći prevoditelje i na druge strane jezike.

• Grafički oblikujemo životopise, molbe i motivacijska pisma. Boje, font i stil dogovaramo unaprijed. Vaša kvalitetna i aktualna fotografija poželjna je za ovu vrstu životopisa. 

• Životopis i pripadajuće tekstove dostavljamo vam u obliku PDF-a. Možete ga poslati e-mailom, učitati u obrazac prijave kao i ispisati.  

• Naknadno, prema potrebi, unosimo izmjene u životopis ili nadodajmo novu molbu ili motivacijsko pismo. 

Radi GDPR-a tj. zaštite privatnosti osoba s kojima smo surađivali, ne možemo vam dati primjere životopisa, molbi i motivacijskih pisama koje imamo, no možete vidjeti moj osobni primjer životopisa koji sam napravila za ovu svrhu (Stefani Pavlica Srebačić  – CV 2022).

Prije nego što sam osnovala tvrtku 2007. godine, sve svoje poslove kao novinarka i urednica, dobila sam pomoću javljanja na natječaje za posao. Znala sam se istaknuti i među 100 kandidata, bez obzira što sam po godinama bila mlađa i imala manje iskustva (naravno, dobila bih posao bez potezanja „veza“ i „preporuka“). Naime,  javljate li se nekoj privatnoj tvrtki/obrtu, poslodavcima je tada uistinu u interesu pronaći najboljeg zaposlenika za to radno mjesto, a vaš prvi zadatak je ISTAKNUTI SE KAO POŽELJNI KANDIDAT POMOĆU ŽIVOTIPISA I MOLBE. Sretno!

Zatražite ponudu! 

Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinarka,
dir. Memorabilia d. o. o.
M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

Radno vrijeme:
pon – petak: 
9 -16 h
Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radimo.

 

Facebook

Scroll to top