memorabilia - o nama

Memorabilia – suradnja koja se pamti…

Memorabilia d.o.o. iz Zagreba njeguje vrlo posvećen pristup klijentu. Uspješno posluje od 2007. godine kroz niz višegodišnjih suradnji, a vodi je Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinarka i specijalist digitalnog marketinga.  

Memorabilia, tvrtka dugog, ali i vrlo simboličnog naziva, ponajprije se bavi:

  • novinarsko-urednički poslovi & PR
  • copywritting
  • community management
  • digitalni marketing
  • izrada, uređenje i održavanje web stranica
  • izrada web shop stranica
  • grafički dizajn
  • koordinacija projekata

Upoznajte pobliže naše usluge.  Vrlo često smo angažirani po projektima, a posebno smo ponosni na niz stalnih, višegodišnjih suradnji koje čine našu bazu poslovanja. Pokazali smo se vrlo pouzdanim suradnicima na području community managementa, što možete doznati u preporukama naših klijenata.

 

stefani pavlica srebačić

“Nakon godina rada u medijima kao radijska voditeljica, urednica informativnog programa, rada za razne magazine kao novinarka i urednica – shvatila sam jednu stvar:  koliko god volim izazove, volim slobodu kreativnosti i promjene. Radije imam svoju tvrtku i surađujem na više raznih projekata, a cijelo vrijeme imam samo jednog strogog šefa – sebe, nego da plivam u plimama i osekama vlastite struke na “klasičan način”. Uživam u svim poslovima koje radim za svoje klijnte i ponosna sam na višegodišnje surdanje koje imam s nekoliko tvrtki. Nikad mi cilj nije bio isticati se u moru agencija – već uživati u onome što radaim i to raditi najbolje što mogu za dobrobit ljudi koji su me angažirali i dali svoje povjerenje.

Radim li osobno za klijenta ili na projektu surađuje i moj tim suradnika (dizajneri, programeri, prevoditelji, lektori, fotografi i sl.), nastojim da se posao obavlja kvalitetno, vrlo savjesno i u zadanim rokovima. Bit će mi drago da to sami provjerite!  – Stefani P. Srebačić 

Kontakt

Memorabilia d.o.o.
Ferkovići 1b, 10 090 Zagreb
M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

Radno vrijeme:
pon – petak: 
9h – 16 h
Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radimo.

Osnovni podaci o tvrtki: Memorabilia d. o. o. za izdavačku djelatnost, promidžbu, trgovinu i usluge, skraćeni naziv: Memorabilia d.o.o., OIB 21680541301; Ilica 344, 10 090 Zagreb; upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 080629725. Račun društva otvoren je kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb, IBAN HR0723600001101987756. Temeljni kapital iznosi 20 000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Članovi uprave društva su Stefani Pavlica Srebačić i G. Srebačić. Tvrtku samostalno i pojedinačno zastupa Stefani Pavlica Srebačić, direktorica.

Facebook

Scroll to top