Memorabilia - tvrtka za digitalni marketing i izradu web stranica

Memorabilia – suradnja koja se pamti…

Memorabilia d.o.o. iz Zagreba njeguje vrlo posvećen pristup klijentu. Uspješno posluje od 2007. godine kroz niz višegodišnjih suradnji, a vodi je Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinarka i specijalist digitalnog marketinga. 

Memorabilia, tvrtka dugog, ali i vrlo simboličnog naziva, ponajprije se bavi:

Upoznajte pobliže naše usluge. 

stefani pavlica srebačićIako je riječ o manjoj tvrtki, iza nje stoji bogato iskustvo, kako Stefani tako i odabranih stručnih suradnika/tvrtki. Naime, prema potrebama projekata na kojima radimo, surađujemo s stručnim suradnicima i tvrtkama (copywritteri, web programeri, dizajneri,  fotografi, prevoditelji itd.).

Vrlo često smo angažirani po projektima, a posebno smo ponosni na niz stalnih, višegodišnjih suradnji koje čine našu bazu poslovanja. Pokazali smo se vrlo pouzdanim suradnicima na području community managementa, što možete doznati u preporukama naših klijenata.

 

Bez obzira što je MEMORABILIA manja tvrtka (jer ja ne sanjam velike, već lijepe snove), radim li osobno za klijenta ili na projektu surađuje i moj tim suradnika (dizajneri, programeri, prevoditelji, lektori, fotografi i sl.), nastojim da se posao obavlja kvalitetno, vrlo savjesno i u zadanim rokovima. Bit će mi drago da to sami provjerite! Hvala što ste imali potrebu doznati nešto više o nama. – Stefani P. Srebačić 

Kontakt

Memorabilia d.o.o.
Ferkovići 1b, 10 090 Zagreb
M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

Radno vrijeme:
pon – petak: 
8h – 16 h
Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radimo.

Osnovni podaci o tvrtki: Memorabilia d. o. o. za izdavačku djelatnost, promidžbu, trgovinu i usluge, skraćeni naziv: Memorabilia d.o.o., OIB 21680541301; Ilica 344, 10 090 Zagreb; upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 080629725. Račun društva otvoren je kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb, IBAN HR0723600001101987756. Temeljni kapital iznosi 20 000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Članovi uprave društva su Stefani Pavlica Srebačić i G. Srebačić. Tvrtku samostalno i pojedinačno zastupa Stefani Pavlica Srebačić, direktorica.

Facebook

Scroll to top