memorabilia - o nama

Memorabilia – usluge

Memorabilia d. o. o. iz Zagreba ponajprije se bavi:

 • novinarsko-urednički poslovi & PR
 • copywritting
 • community management
 • digitalni marketing
 • izrada web stranica
 • grafički dizajn
 • koordinacija projekata
 • pisanje životopisa i motivacijskih pisama
 • uređivanje i grafičko prelamanje životopisa i motivacijskih pisama
 • suradnja s tvrtkom za prijevode za potrebe prijevode materijala na kojima radimo
 • suradnja s fotografima i snimateljima

Sve što radimo radimo savjesno, s puno znanja, ljubavi i truda, a takvi su i naši suradnici, pojedinci i tvrtke.

Vođenje vaših stranica na društvenim mrežema & digitalni marketing

Postavljanje i izrada Facebook stranice sa svim elementima (radimo dizjan cover photo/video, profilna fotografija, obrada i unos fotografija, obrada teksta o nama, unos potrebnih informacija, kreacija prvih nekoliko postova). Imate li već web stranicu, doslovno vam u roku 24 sata možemo isporučiti cjelovitu Facebook stranicu – profesionalno napravljenu sa svim potrebnim elementima.

Radimo kreativne i učinkovite Facebook i Instagram oglasne kampanje. Budući da se Facebook ‘pobrinuo’ da samo oko 2 % do 10 %  sljedbenika (‘lajkera’) određene Facebook stranice vidi objave, svoje klijente svakako savjetujemo da iskoriste mogućnosti povoljnog oglašavanja na Facebooku kako bi se svojim oglasom obratili i tisućama ljudi. Instragram je mreža koja rapidno raste – iskoristite i njezine mogućnosti.

Novinarsko – urednički poslovi

Pišemo tekstove za vaše web stranice: zanimljivim i prikladnim stilom prikazat ćemo ono čime se bavite i istaknuti vaše prednosti. Posebnu pažnju pridajemo SEO-u pri pisanju za portale i web stranice. Po potrebi, za vas unosimo tekstove i izravno na web stranicu te ih SEO optimiziramo (kako bi ih Google i druge tražilice bolje pronašli i postavili više u sistemu pretraživanja).

Uspješno surađujemo s drugim timovima koji rade za vas (marketing, web developeri, dizajneri, fotografi)  jer kolege doživljavamo kao jedan veliki tim – ne kao konkurenciju. Stava smo da posla ima uvijek za one koji žele i vole raditi tako da ne razmišljamo u okvirima oskudice već obilja. Pišemo PR tekstove za objavu u medijima (tisak, portali, marketinško oglašavanje i sl.). Doznajte više i o uslugama copywrittinga. 

Maštovit dizjan

Osim što za digitalni marketing radimo sami dizajn koji je potreban u community managementu, surađujemo i s nizom vrlo kvalitetnih i potvrđenih dizajnera iz Zagreba i nudimo bogat spektar kvalitetnih usluga:

 • osmišljavanje, dizajniranje i priprema za tisak promidžbenih materijala poput oglasa za tisak, plakata, darovnih kartica i sl.
 • grafički prijelom knjiga, magazina, kataloga, letaka…
 • dizajn ambalaže
 • osmišljavanje cjelokupnog vizualnog identiteta
 • izrada prezentacija

Web dizajn & programiranje

Programiranje i dizajn (te redizajn) web-stranica u CMS programu. Izrađujemo web stranice u CMS programu (WordPress) prema zakupljenom ili custom dizjanu kojeg radimo za vas.

Prednost suradnje s nama je što imate maksimalnu pomoć oko pisanja i pripreme tekstova za web. Tekstove ćemo za vas ili napisati ili urediti kako bi bili marketinški privlačni, prilagođeni web formi, ali i SEO optimizirani.

Održavanje web stranica

Aktivno održavamo web-stranice u uredničko-programerskom smislu. Bez obzira jesmo li vam mi radili web, ili netko drugi, rado održavamo vaše web stranice koje su izrađene u CMS programima. Odabiremo, zakupimo, obradimo i prilagođavamo fotografije, pišemo tekstove te sve to tehnički unosimo na web. Radimo potrebne tehničke nadogradnje i ažuriranja web stranica.

Suradnja na projektima

Posebnost je što za klijente vodimo projekt od ideje do realizacije te uspješno surađujemo s ostalim suradnicima ili tvrtkama.

Istakli bismo vrlo uspješnu  suradnju na projektima koji su nastali u suradnji sa Sekcijom za intervencijsku radiologiju Hrvatskog društva radiologa (međunarodna okupljanja: sIRcro 2013, 2015 i 2017 te Hepato hands on seminar 2017). Pisanje i uređenje tekstova, osmišljavanje promidžbenih materijala, prijevod,  lektura, korektura, dizajn grafičkih i digitalnih materijala, priprema za tisak, suradnja s tiskarom.

Kontakt

Memorabilia d.o.o.
Ferkovići 1b, 10 090 Zagreb
M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

Radno vrijeme:
pon – petak: 
8h – 16 h
Subotom, nedjeljom i blagdanom ne radimo.

Facebook

Scroll to top