Vođenje Facebooka i Instagrama

Vodite svoj obrt ili malu/srednju tvrtku i svjesni ste snage i moći društvenih medija, kao i općenito digitalnog marketinga, no nemate znanja, vremena i volje baviti se time? Ako ne želite (više) prepuštati vođenje web stranice i stranica svoje tvrtke na društvenim mrežama svojim suradnicima, zaposlenicima, rođacima, prijateljima – tu smo za vas. Memorabilia d.o.o. je po svom načinu rada kao i cijenama idealna za suradnju manjim i srednjim poduzetnicima.

Digitalni marketing

Digitalni marketing definiramo kao zbir raznih radnji u svrhu promocije i prodaje proizvoda i usluga putem interneta tj. digitalnog medija. U toj skupini su marketing na društvenim mrežama i tzv. content marketing kojim se mi kao tvrtka bavimo.

Memorabilia se aktivno bavi digitalnim marketingom od 2012. godine uspješno surađujući s manjim poduzetnicima poput: proizvođača prirodne kozmetike, optika, poliklinika, trgovina, kozmetičkih i frizerskih salona, kao i ostalih tvrtki koje nude svoje usluge ili proizvode.

Uspješna suradnja, s mnogima i kroz nekoliko godina, ostvarena je kroz rad na web stranicama kao i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Cijena našeg rada? Neprocjenjivo 😉 Naime, njegujemo niže cijene i dužu suradnju. Svako poslovanje je specifično i potrebe su različite tako da se cijena najbolje formira nakon upoznavanja s potrebama klijenta jer sve ovisi o količini objava, radi li se o jednoj ili dvije društvene mreže, imamo li i web stranicu u paketu, koliko se ulaže u oglašavanje, ali trenutačno imamo formiranu promotivnu ponudu od 1000 kn + pdv mjesečno. Više…

Vrlo je specifično kako radimo, koliko pa ako vas je ovo imalo zainteresiralo, slobodno nas nazovite od 9-16 sati radim danom 099 550 6586 ili zatražite ponudu na e-mail: stefanisrebacic@gmail.com

Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinar i specijalist digitalnog marketinga

 

 

Facebook

Scroll to top