Facebook & Instagram: za poboljšavanje vašeg poslovanja

Vodite svoj obrt ili malu/srednju tvrtku i svjesni ste snage i moći društvenih medija, kao i općenito digitalnog marketinga i trebate stručnu, kvalitetnu i cjenovno prihvatljivu pomoć. Pomoć se može sastojati u tome da vam mi kao tvrtka vodimo društvene mreže i/ili oglašavanje ili samo trebate paket vizuala sa svojim logotipom koje ćete sami koristiti. Varijacije su razne, a ono što je odlično, mi smo otvoreni za suradnju!

Memorabilia d.o.o. je idealna za suradnju manjim i srednjim poduzetnicima. Aktivno se bavimo digitalnim marketingom od 2012. godine i uspješna suradnja, s mnogima i kroz nekoliko godina, ostvarena je kroz rad na wb stranicama kao i društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ostvarili smo višegodišnje i uspješne suradnje s: proizvođačima prirodne kozmetike (ULOLA, ESENSA MEDITERANA), optikama (OPTIKA ŠARIĆ, OPTIKA DORIME), poliklinika (POLIKLINIKA LEDER, VELIKA GORICA), raznih udruga (ZONTA KLUB ZAGREB, ZAJEDNICA NIJEMACA HRVATSKA, DIVERTIMENTO…), autoškola, trgovina, kozmetičkih i frizerskih salona, kao i ostalih tvrtki (npr. EKO PLATNENE VREĆICE I TORBE S TISKOM, STOP & WASH samoposlužna praonica i sušionica rublja Špansko),  koje nude svoje usluge ili proizvode. U suradnji s tvrtkom Mativa iz Zagreba radili smo i na velikom projektu obnove mrežnih stranica za tvrtku ROCKWOOL Adriatic d.o.o.

Digitalni marketing

Digitalni marketing definiramo kao zbir raznih radnji u svrhu promocije i prodaje proizvoda i usluga putem interneta tj. digitalnog medija. U toj skupini su marketing na društvenim mrežama i tzv. content marketing kojim se mi kao tvrtka bavimo.

Svako poslovanje je specifično i potrebe su različite tako da se cijena najbolje formira nakon upoznavanja s potrebama klijenta jer sve ovisi o količini objava, radi li se o jednoj ili dvije društvene mreže, imamo li i web stranicu u paketu, koliko se ulaže u oglašavanje, ali trenutačno imamo formiranu promotivnu ponudu  više…

Slobodno me izravno kontaktirajte od 9-16 sati radim danom 099 550 6586 ili zatražite ponudu na e-mail: stefanisrebacic@gmail.com

Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinar i specijalist digitalnog marketinga, direktor Memorabilia d.o.o.

 

 

Facebook

Scroll to top