Digitalni marketing, Facebook & Instagram

Salon ljepote Tanja – za vrijeme našeg vođenja Instagram profila

Digitalni marketing definiramo kao zbir raznih radnji u svrhu promocije i prodaje proizvoda i usluga putem interneta tj. digitalnog medija. U toj skupini su marketing na društvenim mrežama i tzv. content marketing kojim se mi kao tvrtka bavimo.

Svako poslovanje je specifično i potrebe su različite tako da se cijena najbolje formira nakon upoznavanja s potrebama klijenta jer sve ovisi o količini objava, radi li se o jednoj ili dvije društvene mreže, imamo li i web stranicu u paketu, koliko se ulaže u oglašavanje, pa ponudu za suradnju zatražite e-mailom: stefanisrebacic@gmail.com

 

Digitalni marketing naša je svakodnevica već 10 godina

Memorabilia d.o.o. već 10. godina surađuje s manjim i srednjim poduzetnicima na području digitalnog marketinga, prvenstveno na poslovima uređivanja, vođenja i oglašavanja na društvenim mrežama, ponajviše na Facebooku i Instagramu, kao i na poslovima pisanja tekstova za promidžbene svrhe putem portala, pisanje i postavljanje tekstova kao dizajn vizualnih materijala za web stranice izrađene u CMS sustavima (npr. WordPress, Wix, Joomla…).

Trebate li dobro sročen tekst za svoj web, tu smo! 

Na području digitalnog marketinga ostvarili smo i ostvarujemo višegodišnje i uspješne suradnje sa proizvođačima prirodne kozmetike (ULOLA, ESENSA MEDITERANA), optikama (OPTIKA ŠARIĆ, OPTIKA DORIME), poliklinika (POLIKLINIKA LEDER, VELIKA GORICA), raznih udruga (ZONTA KLUB ZAGREB, ZAJEDNICA NIJEMACA HRVATSKA, STUDIO POVIJESNOG PLESA DIVERTIMENTO, STUDIO LA PLIE…), autoškola, trgovina, kozmetičkih i frizerskih salona (ZDRAVI I VITKI, PULA; SALON LJEPOTE TANJA, SESVETE, ENVY CUT’S, SESVETE, KOZMETIČKI SALON DORA 98, ZAGREB), kao i ostalih tvrtki koje nude svoje usluge ili proizvode. Od tarota, preko apartmana na moru do strojeva za građevinu! Rado prihvaćamo razne izazove i ozbiljno se posvećujemo svakom projektu kao da je jedan jedini i najvažniji. 

Slobodno nas nazovite od 9-16 sati radim danom 099 550 6586 ili zatražite ponudu na osobni i službeni e-mail direktorice Stefani Pavlica Srebačić : stefanisrebacic@gmail.com

 

Facebook

Scroll to top