Iskoristite potencijal Facebooka i Instagrama za rast vaše tvrtke/obrta

Frizersko – kozmetički salon Envy Cut’s iz Sesveta (Instagram)

Društvene mreže Facebook, Instagram i What’s up (sve ih drži isti “gazda”) povoljan su i jednostavan alat koji nam pomaže u redovitom podsjećanju klijenata na naše usluge, u prezentaciji noviteta, u izgradnji pozitivnog imagea i gradnji branda.

Bez novčanog uloga u oglašavanje, ove mreže treba više doživjeti kao dobar, ali ne nužno odličan komunikacijski kanal, a želimo li doći o novih klijenata, na raspolaganju su nam razne mogućnosti oglašavanja. Možemo li putem oglasa s manjim ulogom od 50 eura mjesečno doći do klijenata? Naša praksa pokazuje da DA! 

 

Treba li vam osoba za društvene mreže?

Zanimljivo je kako je sve stvar perspektive… U životu je uvijek tako. Recimo, osobno kad mi se dogodi kvar u stanu, na nekom uređaju, uvijek zovem majstora. Vjerujem da svatko poznaje svoju struku i da je potrebno poslove prepuštati stručnjacima. Budući da društvene mreže koristimo u privatnom životu, stvara se osjećaj kako ih poznajemo i da možemo sami se služiti s njima i u poslovne svrhe. Često tome i je tako! No, naravno da je sve drukčije kad stvar prepustite stručnjacima. Mi ćemo paziti na svako slovo i ton boje! Kao i na svaku riječ koju napišemo, kako u objavi tako i u odgovoru na “zločest” komentar ili poruku. 

Koliko su uspješne društvene mreže?

Dat ću sad jedan aktualan primjer…  Postoje određeni kozmetički i frizerski saloni, naši klijenti, s kojima smo uspješno, zajedničkim snagama podigli razinu poslovanja. Došli smo do toga da neke usluge ne smijemo više oglašavati jer nema termina u narednih 3 tjedna! Kako to?

Kad jednom naučite svoje klijente da su vam Facebook, Instagram te poslovna komunikacija putem What’s up-a živi te da putem njih mogu saznati vaše novitete, iskoristiti neki popust, pogledati fotografije radova, tada će vas klijenti rado redovito pratiti i ciljano posjetiti u potrazi za novitetima, akcijama, popustima, posebnim ponudama. Pogotovo ako istodobno ne posjedujete aktualnu web stranicu (što je danas vrlo čest slučaj, iako, nažalost jer web je nezamjenjiv alat) ili je imate ali ne prati novitete, nije dovoljno informativna i aktualna. Srećom, uspješno održavamo i web stranice izrađene u CMS sustavima – nevezeno jesmo li ih mi izrađivali ili neka druga tvrtka i IZRAĐUJEMO WEB STRANICE. 

Važno nam je točnu informaciju na tekstualno i vizualno zanimljiv i privlačan način predočiti klijentima, ali također je ključno da sam salon ostvari tu uslugu onako kako je opisano i zadrži povjerenje klijenta.

Vođenje i oglašavanje na Facebooku & Instagramu i dalje po popularnim cijena

Možete li odvojiti barem 150 eura mjesečno za društvene mreže i putem njih doći do novih klijenata, javite za ponudu koju ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati na Vaš e-mail. 

Važno je da nam istaknete:

  • link na vašu Facebook stranicu
  • link na vaš poslovni Instagram profil 
  • link na vašu web stranicu 
  • tko vam kreira sadržaj za te medije? 
  • trebate li specijalistu digitalnog marketinga za sva tri navedena medija? 
  • koje su vam želje i očekivanja 

Zovite nas od 9 do 16 h M: 099 550 6586 ili nam se javite putem e-maila direktorice: stefanisrebacic@gmail.com

Facebook

Scroll to top