Ema Culi – za prvu predstavnicu umirovljenika za EU parlament!

U ime zabrinutih građana, kao tvrtka smo otvorili i postavili prvu stranicu (tekstovi, vizuali) za Emu Culi, nositeljicu liste Hrvatske stranke umirovljenika za predstojeće izbore predstavnika u EU parlamentu.

Tekst prve objave
„Naša Ema“ je Facebook stranica koju pokreću građani zabrinuti za svoju budućnost! Ovo nije stranica političke stranke – već građanske inicijative.
Mi smo ljudi u zrelim godinama svog života koji se krupnim koracima približavamo mirovini. Potpomažemo roditelje koji su cijeli život marljivo radili i pitamo se zašto je njihova sadašnjost tako teška? Strahujemo kako će izgledati naša budućnost!
Hrvatska je jedna od najstarijih nacija na svijetu, umirovljenici čine trećinu našeg stanovništva (1,227.700)!
Važno je da svi osvijestimo koliko je važan položaj umirovljenika ako želimo društvo u kojem želimo živjeti i dostojanstveno stariti.
Važno je da se glas umirovljenika Republike Hrvatske čuje u Europskom parlamentu i iskreno podržavamo Emu Culi na tom putu, nositeljicu liste Hrvatske stranke umirovljenika.
Pratimo Emin rad već godinama i svjesni smo njezinog ogromnog doprinosa na položaj umirovljenika, ali i na području zaštite žena, građana i potrošača.
Ema Culi se ostvarila u poslovnoj karijeri, snažnog je duha i osjećaja za pravdu, žena koja ima jasnu viziju i plan bolje budućnosti Hrvatske, vrlo draga i pozitivna osoba te brižna baka dvoje unučadi.
Ema se također može pohvaliti i da je:
☑️ predsjednica Foruma žena Hrvatske stranke umirovljenika
☑️ sudjelovala u kreiranju prve potrošačke umirovljeničke košarice u RH 2024., uz predlaganje mjera za bolji standard umirovljenika i povećanje mirovina
☑️ kroz dvadesetogodišnji rad u Ministarstvu gospodarstva, od kojih je dva mandata bila pomoćnica ministra, doprinijela uređenju tržišta kroz smanjenje sive ekonomije, rada na crno i utaje poreza
☑️ dragovoljac Domovinskog rata i nositeljica spomenice Domovinskog rata 1991.- 1993. te članica Zbora udruga hrvatskih ratnih veterana
CV Eme Culi dostupan je na našoj stranici u PDF obliku, a kraća verzija na stranici HSU. 
U budućim postovima iznijet ćemo vam Emin program. Iako sama Ema ne stoji iza ove stranice, obećala nam je dati odgovore na naša pitanja i surađivati.

Facebook

Scroll to top