Open post

“Instrukcije” iz digitalnog marketinga?!

Sami se brinete za svoj digitalni marketing, no želite naučiti nešto više o svemu tome, a ne želite plaćati skupe seminare?

Ideja da držimo “instrukcije” na temu digitalnog marketinga stvorena je slučajno: kao prijateljska usluga poznanici koja je željela naučiti nešto više kako bi samostalno kreirala objave, izrađivala vizuale i vodila manje oglasne kampanje na Facebooku i Instagramu.

Budući da je kroz tri naša susreta, znači, brzo usvojila znanje i postala samostalna, pitala je: “Zašto ovo ne radite to službeno? Sigurno još ima ljudi, poput mene, koji žele privatne instrukcije?!”

Povremeno, kad se oslobodimo nekih većih projekata na kojima radimo, “otvorimo se” za edukaciju. Održavamo je u našem ili vašem prostoru, ovisno o dogovoru. Saznajte više na ovu temu! 

Open post

Treba li web stranica frizerskim i kozmetičkim salonima (ako imaju Facebook i Instagram)?

Imate Facebook i Instagram stranicu za svoj frizerski ili kozmetički salon i pitate se: “Treba li vam uopće web stranica? Hoće li se to ulaganje isplatiti?” Bez obzira na važnost i popularnost društvenih mreža, za svako poslovanje je važna web stranica, pogotovo za kozmetički salon, možda nešto manje za frizerski – iako u nastavku ćemo razmotriti zašto je korisna i za frizerski salon. 

Za razliku od društvenih mreža, koje su prvenstveno komunikaciji i marketinški kanali, web stranica je PREGLEDNIJA i POSLOVNIJA, mogli bismo reći da je i “OZBILJNIJA”.  U današnje vrijeme web stranica je zapravo nužna, početna točka svakog profesionalnog poslovanja. Nebitno je li velika ili mala, ako je pregledna i oku ugodna, ona ima svoje prednosti. Naravno, ide “ruku pod ruku” s društvenim mrežama, međusobno se isprepliću i podržavaju.

pročitajte više “Treba li web stranica frizerskim i kozmetičkim salonima (ako imaju Facebook i Instagram)?”

Open post

Iskoristite potencijal Facebooka i Instagrama za rast vaše tvrtke/obrta

Frizersko – kozmetički salon Envy Cut’s iz Sesveta (Instagram)

Društvene mreže Facebook, Instagram i What’s up (sve ih drži isti “gazda”) povoljan su i jednostavan alat koji nam pomaže u redovitom podsjećanju klijenata na naše usluge, u prezentaciji noviteta, u izgradnji pozitivnog imagea i gradnji branda.

Bez novčanog uloga u oglašavanje, ove mreže treba više doživjeti kao dobar, ali ne nužno odličan komunikacijski kanal, a želimo li doći o novih klijenata, na raspolaganju su nam razne mogućnosti oglašavanja. Možemo li putem oglasa s manjim ulogom od 50 eura mjesečno doći do klijenata? Naša praksa pokazuje da DA! 

pročitajte više “Iskoristite potencijal Facebooka i Instagrama za rast vaše tvrtke/obrta”

Digitalni marketing: što fotografirati u radu salona?

Naime, kako vodim društvene mreže za salone, nedavno smo imali primjer proslave rođendana salona i objavljene fotografije su dobile toliko lajkića, kao skoro sve objave u 14 dana zajedno! Društvene mreže vole tu ljudsku toplinu.

No, kako godišnjica salona nije svaki dan, pitala me klijentica Tanja:

ŠTO FOTOGRAFIRATI I OBJAVITI NA FACEBOOKU I INSTAGRAMU?

1. Naravno, objavit ćete svoje radove poput trajnog laka, nokti su jako fotogenični. Ali zašto ne i uređene obrve? Pitajte klijenticu smijete li fotografirati dok drži masku na licu. Fokusirajte detalj – ne cijelo tijelo ako je u pitanju samo tretman lica.

pročitajte više “Digitalni marketing: što fotografirati u radu salona?”

Open post

PINK PARTY

Kozmetički salon DORA 98, naš višegodišnji klijent, organizira zanimljiv događaj s humanitarnom notom. Sudjelujemo u njegovoj kreativnoj pripremi (vizuali, web, Facebook, Instagram) te kao  jedan od sponzora. Prenosimo info s nove web stranice ovog poznatog i uvaženog zagrebačkog salona koju smo u rad pustili nedavno, početkom rujna.

DORA 98: Pozivamo vas na PINK PARTY povodom Dana ružučaste vrpce u organizaciji našeg salona DORA 98. Podružit ćemo se i zabaviti u caffe baru Leggiero na Savici, u subotu 19. listopada 2019. godine od 17. sati.

Želja nam je okupiti vas, vaše prijateljice, majke, sestre, kolegice s posla, kako biste se u odličnom ambijentu i opuštenoj atmosferi uz koktel, fini kolač i darove naših sponzora opustile i zabavile uz humanitarnu notu.

Sredstva prikupljena od prodaje promotivnog materijala pomoći će radu udruge SVE ZA NJU.

Kao što i same znate, humanitarnom akcijom pod nazivom Dan ružičaste vrpce cilj je upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, jer 90 % žena se može izliječiti otkrije li se bolest u svom početnom stadiju.

Uspješna suradnja s tvrtkom Mativa 2000 d.o.o. na izradi web stranica za ROCKWOOL Adriatic d. o. o.

Stefani Pavlica Srebačić, Paulina Mihoci, Ana Matić
Stefani Pavlica Srebačić, Paulina Mihoci (Baumit Hrvatska) i Ana Matić (Mativa 2000 d.o.o.) na ROCKWOOL eventu u Zagrebu u ožujku 2018. godine.

Zahvaljujemo se tvrtki Mativa 2000 d. o. o. iz Zagreba i dir. Ani Matić koji su nam dali svoje povjerenje na još jednom zajedničkom projektu. Radili smo na opsežnom projektu izrade novih web stranica za tvrtku ROCKWOOL Adriatic d. o. o.

ROCKWOOL Adriatic d.o.o. je poslovna jedinica koja se bavi prodajom i distribucijom izolacije od kamene vune na području južnog europskog ogranka ROCKWOOL Grupe (svjetski, vodeći proizvođač izolacijskih materijala od kamene vune). Tvrtka Mativa 2000  potvrdila se kao odličan partner za marketing i PR kako ove poznate tvrtke, tako i ostalih s područja građevine.

pročitajte više “Uspješna suradnja s tvrtkom Mativa 2000 d.o.o. na izradi web stranica za ROCKWOOL Adriatic d. o. o.”

Facebook

Scroll to top