CV i motivacijsko pismo na stranom jeziku u ostala česta pitanja!

Recimo da ste se odlučili prijaviti neki natječaj za posao ili se samoinicijativno obratiti nekoj tvrtki za određeno radno mjesto van RH i trebate kvalitetno sročen i prikazan CV na engleskom ili nekom drugom stranom jeziku – kako vam možemo pomoći?

FAQ – odgovorit ću vam i na neka od najčešćih pitanja (potencijalnih) klijenta:

  •  kako izrađujete CV i motivacijsko pismo?
  • pišete li na engleskom/ nekom stranom /  jeziku?
  • nemam CV, a trebam ga, kako mi možete pomoći?

PRIKUPLJANJE MATERIJALA – neki klijenti imaju CV u Wordu ili kao obrazac, pa nam ga dostave kao polaznu točku rada. No, događa se da neki nemaju CV ili ga smatraju zastarjelim pa osnovne podatke dostave puten e-maila. Neke stavke koje me zanimaju tada dodatno provjerim putem e-maila ili telefonski (nema potrebe za sastancima).

Iskreno, godinama sam kao novinarka intervjuirala poznate osobe te mi je i 5-minutni intervju dovoljan da osjetim želje i osobnost klijenta, jer važno je da istaknemo vaše kvalitete, ali i da vas predstavimo kakvi jeste.

Puno mi pomaže link na natječaj za posao za koji se prijavljujete kako bih vidjela što traže od kandidata. Diskrecija 100 % zajamčena, ne brinite.

STRANI JEZICI? Osobno pišem materijale na hrvatskom jeziku i nakon što ih klijent odobri, šaljem na prijevod vrlo stručnoj i brzoj prevoditeljici. No, recimo da imate već CV na engleskom i nemate uopće na hrvatskom? Nema problema, no opet će u konačnici sve korigirati stručna prevoditeljica.

Zadnjih nekoliko CV-a i motivacijskih pisama koje smo radili za naše klijente bili su na engleskom jeziku za prijavu u Kanadu i SAD. No, surađujemo i s prevoditeljicama na ostale jezike.

PRIKAZ – CV i motivacijsko pismo koje radimo odlikuje se svojom koncepcijom i dizajnom jer se sav materijal, bez obzira o kojem je jeziku riječ, grafički prelama da na kraju dobijete oku vrlo ugodan materijal (pdf u boji koji možete poslati e-mailom, učitati ili ispisati i dostaviti).

Rok od prvog stupanja u kontakt do gotovog CV-a najčešće je oko 5-7 radnih dana.

Plaćate na kraju kad vidite svoj materijal (šaljem ga kao fotografiju). PDF-a dostavljam na vaš e-mail po uplati dogovorenog iznosa.

AKTUALNA PONUDA

Istaknute se s kvalitetno i maštovito oblikovnim životopisom i motivacijskim pismom. Nakon što nam se javite, na e-mail ćemo vam poslati ponudu prema onom što trebate. No, kako bismo vam olakšali odluku, ovo su neke od općenitih ponuda:

OKVIRNI CJENIK IZRADE ŽIVOTIPISA I MOTIVACIJSKOG PISMA

  1. životopis na jednoj stranici PDF-a, 65 eura / 489,74 kn
  2. životopis na dvije stranice, 85 eura / 640,43 kn
  3. životopis na jednoj stranici uz oblikovanje motivacijskog pisma na drugoj stranici, 100 eura / 753,45 kn
  4. životopis na dvije stranice uz oblikovanje motivacijskog pisma na trećoj stranici, 120 eura / 904,14 knZadržavamo pravo popusta ili zaračunati rad više ako smatramo potrebnim – ali uvijek u skladu s dogovorom s klijentom. Nema neugodnih iznenađenja.

Facebook

Scroll to top