Radionica rekreativnog baleta uz glazbenu pratnju klavira, Žajina 10, Zagreb, cijena: 100 kn

Pozivamo vas na radionicu rekreativnog baleta uz glazbenu pratnju klavira koja će se održati u subotu 12. lipnja u 10, 30 sati u prostorijama Studija La plie, Žajina 10, Zagreb.

Čarobnih sat vremena radionice, u kojem će polaznice obnoviti ili tek otkriti svoju ljubav i strast prema baletu kao svom (novom) obliku rekreacije, održat će se pod stručnim vodstvom Marije Bitunjac uz pratnju na klaviru Milorada Stranića, koji imaju dugogodišnje pedagoško i kazališno iskustvo.

KOME JE NAMIJENJENA RADIONICA?

Za djevojke i žene u dobi iznad 15. godina koje žele isprobati rekreativni balet ili nastaviti svoje baletno školovanje. Studio La plie je novi umjetnik u kvartu tako da su moguće i razne baletne radionice tijekom ljeta, što će se vidjeti upravo po iskazanom zanimanju polaznica. U rujnu će se formirati grupe prema dobi i predznanju te su moguće radionice i za mlađe od 15. godina.

KAKO SE PRIPREMITI ZA RADIONICU?

“Na samu radionicu treba doći 10 minuta prije početka, udobno odjevene (tajice, majica). Plesat će se u baletnim papučicama ili čarapama. Zaštitne maske na licu nisu obavezne, ali prema vlastitoj želji ih se može nositi. Prostor je dovoljno velik, vrlo ugodan, i naravno, pazit ćemo na distancu – koja nas neće spriječiti da se s vama divno podružimo!” – ističe voditeljica Marija.

PRIJAVE NA RADIONICU I CIJENA

Broj polaznica je ograničen na 15 pa ako vas je radionica privukla, molimo vas, na e-mail info@studiolaplie.com pošaljite svoje ime i prezime, dob i kontakt broj za rezervaciju mjesta.

Cijena je 100 kn i uplaćuje se do 10. lipnja 2021. godine. Plaćate tek po potvrdi svoje rezervacije: Studio La plie će vam poslati podatke za uplatu, a i tu ćemo ih istaknuti: žiro račun HR3823600001102, OIB 78429993438, MB udruga za scenski izričaj, Slunjska 24, Zagreb. U slučaju da imate neka pitanja, slobodno nazovite: 095 518 7414.

KOJA RIJEČ O VODITELJIMA RADIONICE

MARIJA BITUNJAC (r. 1983., Zagreb) potvrdila se kao balerina, plesna pedagoginja i koreografkinja. Ljubav prema baletu uokvirila je obrazovanjem u Školi za klasični balet 2003. godine. Tada je tri godine plesala kao članica baletnog ansambla HNK u Zagrebu. Možda ste je i gledali u poznatim predstavama poput Bajadere, Orašara, Labuđeg jezera ili Giselle? 
 
Svoju ljubav u radu s djecom Marija stručno potvrđuje na Učiteljskom fakultetu na kojem je 2010. diplomirala predškolski odgoj, a od 2007. godine radi kao plesna pedagoginja i koreografkinja u Učilištu ZKM-a.
 
MILORAD STRANIĆ (r. 1967., Zagreb), skladatelj, glazbeni producent i pedagog, diplomirao 1993. godine na Odjelu za kompoziciju i glazbenu teoriju Muzičke akademije u Zagrebu u zvanju profesora teoretskih glazbenih predmeta.
Radio je i kao profesor na Školi za klasični balet i surađivao s HNK, a već 20 godina je i glazbeni suradnik Učilišta ZKM-a. Njegove skladbe ste mogli čuti u raznim predstavama za djecu, kao i odrasle, te u mjuziklima.
 
OBAVIJEST 9. 6. 2021. GODINE: Radi  pokazanog zanimanja, ponosno najavljujemo i drugu radionicu REKREATIVNOG BALETA! Održat će se u Žajinoj 10, u subotu 19. lipnja o 10, 30 do 11,30 sati pod stručnim vodstvom Marije Bitunjac uz pratnju na klaviru Milorada Stranića. 

*Memorabilia d.o.o. – obrada teksta i izrada vizuala za potrebe radionice. 

Facebook

Scroll to top