Promotivni paket: Facebook + Instagram + web prilog: 1.000 kn + pdv

Vodite svoj obrt ili malu/srednju tvrtku i svjesni ste snage i moći društvenih medija, kao i općenito digitalnog marketinga, no nemate znanja, vremena i volje baviti se time? Ako ne želite (više) prepuštati vođenje web stranice i stranica svoje tvrtke na društvenim mrežama svojim suradnicima, zaposlenicima, rođacima, prijateljima – tu smo za vas. Radit ćemo sa srcem kao da smo vam najbolji prijatelji, bez imalo zavisti već s ponosom na vaš poslovni uspjeh kao da vam nismo rođaci!

Velike korporacije biraju velike agencije s masu zaposlenih i imaju cijelu svoju vojsku digitalaca, a manje tvrtke? Što njima preostaje? Plaćanje honoraraca ili angažiranje gore nabrojanih jer danas svi sve znaju o Facebooku i Instagramu ako imaju svoju privatni profil! No, često nam praksa pokazuje da tome i nije tako. Memorabilia d.o.o. je manja tvrtka idealna za manje i srednje poduzetnike.

Memorabilia aktivno od 2012. godine surađuje s manjim poduzetnicima poput: proizvođača prirodne kozmetike, optika, poliklinika, trgovina, kozmetičkih i frizerskih salona, tvrtki koje nude svoje usluge (npr. autoškola, pučko otvoreno učilište, usluge tiska).

Uspješna suradnja ostvarena je kroz rad na web stranicama kao i društvenim mrežama Facebook i Instagram. Rujan je odlično razdoblje za početak suradnje i zato kreiramo ovaj paket usluga. Naša želja nije kratkoročna suradnja i raditi po visokoj cijeni jedan mjesec, već kao s mnogim našim klijentima: raditi u korist i na zadovoljstvo klijenta kroz nekoliko godina.

PROMOTIVNI DIGITALNI PAKET: FACEBOOK + INSTAGRAM + WEB

  1. Facebook: izrada 8-10 Facebook vizuala – pisanje objava/oglasa/ objava 2-3 x tjedno
    + vođenje kreativnog darivanja i trajanju do 3 dana (po želji) + reakcija na komentare, odgovaranje na poruke po dogovoru
  2. Instagram: tematski  i vizualno prati Facebook  (prilagođena dimenzija vizuala)
  3. Oglašavanje već postojećih objava (budget se plaća zasebno, max budget 1000 kn).
  4. Uređenje jednog teksta za web stranicu (WordPress), oblikovanje vizuala i postavljanje.

Regularna, mjesečna cijena paketa:

Facebook: 1.000 kn + pdv
Facebook + Instagram: 1.200 kn + pdv
Uređenje jednog priloga, oblikovanje vizuala i postavljanje na web stranicu: 100 kn + pdv

Sveukupno: 1.300 kn + pdv

Posebna ponuda za nove klijente za prva 3 mjeseca suradnje važeća do kraja 2020. godine: 1.000 kn + pdv /mjesečno 

*Moguća korekcija cijene ako nemate Instagram, web, ne želite oglašavanje i darivanje. Moguć je i samo jedan mjesec suradnje. Suradnju je moguće prekinuti u svakom trenutku, plaća se započeti mjesec.

U svom radu koristimo zakupljene fotografije koje su u cijeni.

Nazovite  radnim danom od 9 do 16 h.

Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinar i specijalist digitalnog marketinga

M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

 

 

Facebook

Scroll to top