Promotivni digitalni paket: Facebook + Instagram

Društvene mreže Facebook i Instagram povoljan su i jednostavan alat koji nam pomaže u redovitom podsjećanju naših klijenata na naše usluge, u prezentaciji noviteta, u izgradnji pozitivnog imagea i gradnji branda. Bez novčanog uloga u oglašavanje, ove mreže treba više doživjeti kao odličan komunikacijski kanal, a želimo li doći o novih klijenata, na raspolaganju su nam razne mogućnosti oglašavanja koje je mudri prepustiti osobama koje taj posao poznaju. U suprotnom ćemo se samo čuditi “kako je oglas vidjelo 1000 osoba, a meni se nitko nije javio?” Teška su vremena, tko bi još plaćao osobu da ti vodi mreže? Onaj tko želi OPSTATI, uspjeti, izboriti se za više klijenata.

Borba za opstanak – ta riječ odlično opisuje situacije mnogih manjih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj u 2020. godini, a i 2021. očito traži, od svih nas, puno prilagodbe i snalažljivosti kako bismo opstali. Za neke će to značiti  i više truda u marketinškom smislu kako bi privukli nove klijente ili potakli postojeće da češće koriste njihove usluge, za neke će to značiti više rada i truda na društvenim mrežema.

OSOBNO – ŽELIM VAM POMOĆI. Želim svu svoju kreativnost, znanje, razno iskustvo u struci iskoristiti kako bih Vam pomogla. Moje ime je Stefani P. Srebačić i ovu su stranice moje tvrtke koja se ne da još od 2007. godine.

Malena tvrtka, ali radimo, ja i moji vanjski suradnici, s puno znanja, truda i srca. Pokušala sam formirati neke manje pakete koji bi si mali i srednji poduzetnici mogli priuštiti. Zatražite svoju ponudu!

Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinar i specijalist digitalnog marketinga

M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

Facebook

Scroll to top