Promotivni paket: Facebook + Instagram

Vodite svoj obrt ili malu/srednju tvrtku i svjesni ste snage i moći društvenih medija, kao i općenito digitalnog marketinga, no nemate znanja, vremena i volje baviti se time? Ako ne želite (više) prepuštati vođenje web stranice i stranica svoje tvrtke na društvenim mrežama svojim suradnicima, zaposlenicima, rođacima, prijateljima – tu smo za vas. Radit ćemo sa srcem kao da smo vam najbolji prijatelji, bez imalo zavisti već s ponosom na vaš poslovni uspjeh kao da vam nismo rođaci!

Velike korporacije biraju velike agencije s masu zaposlenih i imaju cijelu svoju vojsku digitalaca, a manje tvrtke? Što njima preostaje? Plaćanje honoraraca ili angažiranje gore nabrojanih jer danas svi sve znaju o Facebooku i Instagramu ako imaju svoju privatni profil! No, često nam praksa pokazuje da tome i nije tako. Memorabilia d.o.o. je manja tvrtka idealna za manje i srednje poduzetnike.

Memorabilia aktivno od 2012. godine surađuje s manjim poduzetnicima poput: proizvođača prirodne kozmetike, optika, poliklinika, trgovina, kozmetičkih i frizerskih salona, tvrtki koje nude svoje usluge (npr. autoškola, pučko otvoreno učilište, usluge tiska).

Uspješna suradnja ostvarena je kroz rad na web stranicama kao i društvenim mrežama Facebook i Instagram. Rujan je odlično razdoblje za početak suradnje i zato kreiramo ovaj paket usluga. Naša želja nije kratkoročna suradnja i raditi po visokoj cijeni jedan mjesec, već kao s mnogim našim klijentima: raditi u korist i na zadovoljstvo klijenta kroz nekoliko godina.

PROMOCIJA DIGITALNOG PAKETA:

  1. Facebook: izrada 8 Facebook vizuala – pisanje objava/oglasa / objava 2 x tjedno
  2. Instagram: oblikovanje i objava 8 Instagram postova (tematski  i vizualno prate Facebook ) / objava 2 x tjedno
  3. Oglašavanje do max 4 oglasa mjesečno (budget se plaća posebno)

Regularna cijena paketa: 1000 kn + pdv / mjesečno / plaćanje po isteku mjeseca
Promotivna cijena za nove klijente koji nas kontaktiraju do 30. rujna 2020. godine: 800 kn + pdv

Ako vam je ovo zazvučalo zanimljivo, nazovite  radnim danom od 9 do 16 h.

Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinar i specijalist digitalnog marketinga

M: 099 550 6586
stefanisrebacic@gmail.com

 

 

Facebook

Scroll to top