Memorabilia je manja tvrtka iz Zagreba koja posluje od 2007. godine, a vodi je Stefani Pavlica Srebačić, dipl. novinarka i specijalist digitalnog marketinga. Tvrtka se ponajprije bavi digitalnim marketingom, izradom i održavanjem mrežnih stranica, pisanjem tekstova za potrebe PR-a i marketinga i slično. Prema potrebama poslovanja Memorabilia surađuje s drugim tvrtkama, obrtima te samostalnim djelatnicima. 

"Kažu kako je jedan od preduvjeta životne sreće kad možeš živjeti od onog što radiš, a radiš ono što voliš. Vjerujem kako sam svoje poslovanje posložila upravo tako - da prvenstveno radim ono što znam, volim i u čemu uživam. Kako je sve krenulo? Jesam li oduvijek maštala kako ću biti samostalna i poduzetnica? Iskreno, ne. Osobno mi je važno imati slobodu kreativnosti i raditi na projektima koji mi se sviđaju. Uživala sam u svom poslu urednice glazbenih biografija u jednoj manjoj zagrebačkoj kući i već pregovarala o prelasku kod većeg izdavača kada sam shvatila da jednu stvar ne mogu podnijeti. Što? Dugovanje prema suradnicima i nekorektnost poslovanja.

Shvatila sam kako je cijeli svijet u krizi (2007. godina) i da svi to koriste kao odličan izgovor za neplaćanje suradnika, čak i moj, tada potencijalni nov poslodavac. Najpošteniji potez u tom trenutku za mene je bio ostaviti mjesto glavne urednice, iskoristiti ušteđevinu i otvoriti tvrtku. Tako krajem 2007. godine, nastaje tvrtka dugog, ali i simboličnog naziva Memorabilia, sa sloganom: Suradnja koja se pamti. 

Moj osobni profesionalni put počinje za vrijeme pohađanja gimnazije kada sam sa svojih 17. godina postala radijski voditelj i urednik autorske emisije, pisanjem većih priloga za mjesečnike te se tada sasvim prirodnim činilo upisati novinarstvo. Zahvalna sam Radio Moslavini u Kutini koja mi je omogućila sedam godina suradnje kao vanjskog suradnika kao i svim slušateljima koji su tada rado slušali moju emisiju TOP SECRET. Emisija je bila emitirana svake subote i ugošćavala mnoge poznate osobe ih hrvatskog kulturnog i zabavnog života. 

Godine 2000. završila sam zagrebački Fakultet političkih znanosti, smjer novinarstva, istodobno već radeći u struci. Vjerojatno zato i ne čudi što sam do 26. godine života imala oko 300 intervjua iza sebe i radila kao izvršna, pa i glavna urednica mjesečnika. Zvuči samohvalom, ali to mi je pomoglo da danas, u 42-oj godini života nemam više takvih težnji - i da se zato mogu posvetiti npr. vođenju nečije Facebook stranice. S vođenjem Facebook stranica za klijente počela sam vrlo rano, na upit samih klijenata i tada mi se to činilo... smiješnim. No, nešto što sam počela raditi kao sporedan posao, s vremenom je postao sve važniji stup koji nosi moje poslovanje. 

Početkom 2016. godine upisala sam seminar za specijalistu internet marketinga u Algebri, u trajanju 160 sati, kroz šest modula i položila ispit odmah po završetku predavanja. Je li vrijedilo? Svako školovanje vrijedi - ako učimo i... ako naučeno primjenjujemo. Praksa je ono što nas čini vještima, teorija je samo odlična podloga, a usavršavanje nikad ne prestaje - kao niti rad na sebi.

Vjerujem da kao tvrtka imamo jedan osobniji pristup klijentima, da radimo vrlo savjesno, stručno i marljivo što pokazuje podatak kako imamo stalne klijente duži niz godina. 

Hvala vam što ste čitali ovaj prilog, bit će mi drago da mi pišete, zovete, da se upoznamo i surađujemo."

Stefani Pavlica Srebačić

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

M: 099 550 6586; idealno vrijeme za pozive: od 11 do 14h radnim danom

 

Podaci o tvrtki:

Memorabilia d. o. o. za izdavačku djelatnost, promidžbu, trgovinu i usluge, skraćeni naziv: Memorabilia d.o.o., OIB 21680541301; Ilica 344, 10 090 Zagreb; upisana je u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS 080629725. Račun društva otvoren je kod Zagrebačke banke d.d., Zagreb, IBAN HR0723600001101987756. Temeljni kapital iznosi 20 000 kuna i uplaćen je u cijelosti. Članovi uprave društva su Stefani Pavlica Srebačić i G. Srebačić. Tvrtku samostalno i pojedinačno zastupa Stefani Pavlica Srebačić, direktorica.

 

 

Share