Ne volite pisati i kad nešto treba staviti 'na papir' – ruka se zgrči ili se računalo 'zamrzne' te taj posao odgodite za sutra? A samo ste trebali napisati koju riječ o svojoj tvrtki i uslugama/proizvodima koje ćete predstaviti na svojoj mrežnoj stranici, jer rekli su vam kako će vrlo rado staviti vaš tekst  i tako vam u krilo ubacili taj vrući krumpir.  Rado bi da netko  umjesto vas NAPIŠE TEKST, a da to nije skupo?

KAKO DO DOBROG TEKSTA?

Kako doći do teksta koji će na najbolji mogući način odraziti vaš stil, vas same, koji će biti čitak i pismen te tako podržati vaš ozbiljan poslovni imidž?

Mi ćemo 'pročitati' brzoi uspješno vaše misli i sročiti ih u TEKSTOVE koje trebate:

  • za internetske stranice (iako ih i sami stvaramo, nije nam prepreka surađivati s drugim tvrtkama). Osim teksta o vama i vašim djelatnostima, nije nam problem napisati tekst na neku određenu temu. /
  • primjeri: ORBIT NEKRETNINE (O nama, naš tim i te tekstove, ne o objektima),AKTUAL NEKRETNINE (općeniti tekstovi poput O nama, Naše usluge i sl. 
  • za razne promotivne materijale poput kataloga, plakata, letaka, pozivnica, čestitaka.
  • za PR objavu u nekom časopisu... Mi volimo RIJEČI, volimo REČENICE, volimo TEKSTOVE velike i male zato - javite nam se!

Prijevodi i lektura

U slučaju da na raspolaganju imate tekstove svojih stranih partnera i potrebni su vam prijevodi, obratite nam se s povjerenjem jer surađujemo s prevoditeljima. Možemo za vas napraviti cjeloviti proizvod:  od prvog sloova preko pisanje tekstova, prijevoda, unosa na web ili  dozjniranja u tiskovne materijale do tiskanja materijala (povezujemo vas s nekoliko tiskara i brinemo se kvaliteti konačnih rezultata).

 

Share