S ponosom vam predstavljamo: VITIS OIL!
 
Vitis Oil je nerafinirano, 100 % prirodno, hladnoprešano ulje sjemenki grožđa bez aditiva koje sadrži moćna esencijalna svojstva za njegu kože i poboljšanje zdravlja. 
Ulje se može konzumirati kao dodatak prehrani i kao kozmetički proizvod za njegu kože lica i tijela te vlasišta. Bogat je izvor antioksidansa, vitamina E i omega 3, 6, 9 kiselina, zbog čega omogućava obnavljanje stanica tijela.
 
Dok se ne napravi webshop za Vitis oil,  savjetujemo vam da ga kupite izravno od proizvođača zvanjem na broj 099 533 6817 ili slanjem e-maila:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Cijena za 100 ml ovog ulja iznosi samo 90 kn (vjerujete, to je stvarno "samo" - van RH ovako ulje smatraju zlatom!) Poštarina se plaća dodatno (oko 25 kn). Šalju ga poštom u sve dijelove Hrvatske, plaćanje po pouzeću. 
Također, ako imate neku suvenirnicu ili prodajno mjesto ili ste kozmetički salon koji bi želio imati ovako kvalitetno ulje među svojim proizvodima, javite im se s jer - vjerujete - s tim ljudima se uistinu sve da lijepo dogovoriti! Više o ulju i kako ga možete kao dar sčlati na nečiju adresu, doznajte u nastavku.
 
 
Podržite Vitis oil na Facebooku!
 

Višestruke koristi ulja Vitis oil

 
  • štiti kožu od starenja (anti-age efekt)
  • odlično hidratizira, zateže i održava tonus kože te vraća koži sjaj
  • zatvara pore i čuva kožu oko očiju,
  • uklanja tvrdoglave akne i crvenila od alergija,
  • ublažava pojavu i vidljivost strija
  • posebno koristi onima s problematičnom i osjetljivom kožom
  • može potaknuti ponovni rast kose
  • hrani kosu i daje joj sjaj (dobar dodatak maskama za kosu)
 Dovoljno je koju kap ulja staviti na prste ili dlan nanijeti i umasirati u kožu. Ulje Vitis oil nastalo je od sjemenki grožda iz Međimurskih vinograda tako da je ono hrvatski proizvod.
 
 

Vaša osobna poruka i slanje dara u vaše ime!

 

Vitis oil je ulje pakirano u ukrasnu, staklenu bočicu smještenu u kutiju koja u sebi sadrži i malenu poruku, lijepu misao. Ovako pakirano ulje, pokazalo se vrlo lijepim darom za dragu osobu kojoj želite dobro zdravlje i sreću. Stoga smo upravo mi (Memorabilia)  predložili da se ulje šalje i na adrese kao dar - uz poruku koju sami želite da vam ispišu. No, tada je jasno, plaćanje unaprijed. 
 
Usluga ispisivanja poruke je gratis. 
 
 
I ne zaboravite: LJEPOTA DOLAZI IZNUTRA
Share