Shvatili ste da nemate vremena ili dovoljno znanja sami se baviti svojim stranicama na društvenim mrežema?

Kako je važnost društvenih mreža velika, stvara se potreba za osobama kreativnog duha koje bi umjesto vas svakodnevno vodili brigu o Facebook stranicama vaših tvrtki i obrta tj. radile posao tzv. community managementa.

Nakon što vam se nećak/sin/susjed  malo igrao s vašim imageom na Facebooku, odlučili ste angažirati nekog tko se time bavi profesionalno, a opet da to radi zdušno za vas.

Mi smo upravo takva tvrtka koje se time bavi tri godine i redovoto nadograđujemo svoje znanje.

Zašto Facebook?

Facebook je najveća društvena mreža u Hrvatskoj sa 1,9 milijuna registriranih korisnika! Osobe koje zadužite za Facebook trebaju znati filozofiju vašeg poslovanja, vaš image, stil komunikacije, što trebate i želite istaknuti - ali isto tako trebaju znati pravila uspješne komunikacije preko društvenih mreža, što je poželjno, a što ne.

Trebaju znati ŠTO i KAKO TO REĆI te ujedno to dizjanerski simpatično predočiti. Važano je da te osobe znaju i kvalitetno kreirati oglasne  kampanje na Facebooku kako bi na pravi način iskoristili budget koji ste im za to odobrili. Dakle, znanje novinarstva, marketinga pa i dizjana treba iskoristiti ako želite napraviti dobre objave na Fb-u uz dodtanu svjesnost o učinkovotosti objava na Facebooku i kako ih on doživljava. Zato nećak nije to baš rasturio k'o beba zvečku jer nije to kao da sami sebi švrlajte po svom profilu na društvenoj mreži.

Da ne govorimo o odgovaranju na poruke i komentare korisnika, jer Fb je prvenstveno komunikacijski medij, te tzv. kriznom komuniciranju.

Riječ je o mediju koji pruža puno prostora za suptilnu (ili izravnu) samopromidžbu tvrtke kao i druženje s fanovima. U nastavku doznajte cijene naših usluga.


Cijena osnivanja/kreairanja nove Facebook stranice

Cijena oformiljivanja Facebook stranice s unosom određenog sadržaja (informacije i fotografija) i uz izradu 2-3 vizuala  kreće se od 300 do  500 kn + pdv (jednokratno). U cijenu je uključeno savjetovanje u trajanju od 45 minuta. Formiranje stranice se odvija u našim poslovnim prostorima.

 • Redizjan već postojeće Facebook stranice, od 200 kn + pdv na više
 • Poduka oko samstalnog održavanja Facebook stranice i izrade kampanja: 60 min je 150 kn + pdv (naš prostor) + 20 minuta upoznavanja i pripreme kave za vas ;)
 • Poduka oko samostalnog održavanja Facebook stranice i izrade kampanja: 60 min je 200 kn + pdv (vaš prostor) + 20 minuta upoznavanja i pripreme kave za nas ;)
 • Svaki idući sat (60 minuta) je 80 kn + pdv.

 

Održavanje Facebook stranice

Cijena mjesečnog održavanja može biti i 800 kn + pdv, a može i više, ovisno o količini dogovorenog posla.

Pod održavanjem Facebook stranice podrazumijevamo:

 1. upoznavanje s vašom djelatnoću i vašim potrebama te željama
 2. definiranje ciljne populacije
 3. osmišljavanje vašeg Facebook imagea
 4. izrada vizuala s vašim ili zakupljenim fotografijama
 5. objava postava na tjednoj bazi (min 3)
 6. organizacija kreativnog darivanja tj. nagradnih natječaja
 7. osmišljavanje i vođenje Facebook kampanja
 8. odgovaranje na komentare fanova
 9. odgovaranje na poruke fanova
 10. sugestija marketinških mini kampanja

Prvi račun se ispostavlja do 10. u mjesecu za predhodni mjesec. Budget za Facebook oglašavanje se uplaćuje unaprijed.

Za sva vaša pitanja stojim vam osobno na raspolaganju: 099 550 6586 i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobito u periodu od 9 do16 sati. Stefani Srebačić

*Stefani Srebačić, dipl. novinar s bogatim iskustvom rada u struci, direktoirica Memorabilia d.o.o. već 10-tu godinu za redom, Specijalist digitalnog marketinga (algebra)

 

 

Share