Stefani smatramo članom ekipe Ulole i više ne možemo zamisliti rad bez nje!

“Naša suradnja s tvrkom Memorabilia datira od prije godinu dana i jako nam je žao što je nismo već puno prije ostvarili, jer vidimo značajan napredak u promociji naših proizvoda , PR-u, broju fanova na Facebooku. Sve to naravno zahvaljujući Stefani čija kreativnost, pismenost, trud i požrtvovnost  kao i poznavanje elektronskih medija dolazi do izražaja kod svih naših zajedničkih projekata. Divno je što Stefani uvijek pristupa poslu, ne kao obavezi, nego kao nečem svojem, ne odrađuje nego kreira , misli , predlaže i proširuje. Stefani smatramo članom ekipe Ulole i više ne možemo zamisliti rad bez nje!”

Andreja Maceljski, dipl. ing. biol., direktorica razvija u tvrtke Ulola

 

 

Crvenokosi anđeo uskače u pomoć kad god ga zatrebam!


"Želim izraziti svoju iskrenu preporuku Memorabiliji tj.  Stefani, mojoj web savijetnici koja je od profesionalne suradnice postala moja prijateljica i nerijetko spasiteljica. Stefani voli svoj posao i predano ga radi. Uređivati web naše Tigraonice nije nimalo lak ni uobičajen posao, promijena weba mora biti brza i učinkovita, tekstovi zanimljivi kao i prateće fotke.

Kao vlasnica Tigraonice, i stalno zaposlena odgajateljica u dječjem vrtiću, vrlo mi je važno imati osobu na koju mogu računati doslovno u svakom trenutku. Osobu koja će na temelju mojih natuknica složiti prilog i objaviti ga na webu, složiti mi ga za slanje e-mailom te još staviti link na moj i svoj Facebook. Zato kad se kaže da Stefani održava web, ma... nije to samo to, ima tu i nešto više od pukog 'održavanja' weba.  Stefani predano radi svoj posao, kreativna je uvijek daje pravi savijet. A kad vam web sistem otkaže poslusnost, Stefani stavlja svoja krila i leti u pomoć. Kako sam joj rekla, ona je moj crvenokosi andelcic za web stranicu.


Pored toga, hvala i Stefaninoj suradnici dizjanerici  Ivani Miličić koja nam je radila nove pozivnice. Dizajn je uistinu bio originalan, luckas, kakvi smo i mi sami, a tisak (koji je isto išao preko Stefani) savršen. Bolje pozivnice u rukama nisam držala! Niti za moju igraonicu, kao niti za neku drugu. Sviđa mi se kako rade i zato sam napisala sve ovo. Hvala vam!"

Darija Beljan, vlasnica Tigraonice, Zagreb

 

Svježe i maštovite ideje!

"Dugo sam tražila nekoga tko će mi uređivati web stranicu, ali nisam nalazila nikoga "pogodnog" za taj osjetljiv posao. Kako se u svom poslu bavim problemima žena s viškom kilograma, htjela sam nekoga tko je osjetljiv na ženska pitanja, nekoga tko će imati smisao za lijepo i za korisno i nekoga tko bi dao ženski štih cijelom projektu.
Odgovor je bio baš u Stefani koja me je oduševila pri prvom razgovoru kad je počela kao od šale slagati prijedloge i ideje za moju stranicu. Ideje su joj bile svježe, maštovite i ostvarive. Osim toga, Stefani je i brza i temeljita i svaki moj zahtjev rješava kao od šale. Hvala ti Stefani i nadam se da ćemo još dugo surađivati." Sunčana Seletković, www.budifitmama.hr

 

Marketing kroz web - to mi se sviđa!

„Memorabilijina prednost je što oni sami pišu tekstove, traže informacije o struci i vode računa o marketingu kroz web. Stefani, recimo, u svaki tekst unosi puno duhovnosti, duhovitosti i topline, tako da su tekstovi zanimljivi i čitki! Preporučujem ih svakome tko želi web stranicu koja ima ono nešto što će vas oboriti s nogu!“

Eldina Kovač Šeremet, vlasnica kozmetičkog salona „Essenza“

 

 

 

Sposobnost brzog i kvalitetnog pronalaženja rješenja

„U poslovanju Memorabilije mi se najviše svidjela profesionalnost, sposobnost brzog i kvalitetnog pronalaženja rješenja, osobni i brižan pristup meni kao klijentu i iznad svega, spremnost za davanje korisnih savjeta za poboljšanje kvalitete vlastitog poslovanja. Jednom rječju, Memorabilia će biti vaš savršen odabir!“

Dajana Furgala Šuper, dipl. iur., direktorica ORBIT Nekretnina d.o.o.

 

Sve je za čistu peticu!

"S uslugama Memorabilie sam prezadovoljna. Profesionalnost, pristup klijentu, kvaliteta usluga, podrška, pridržavanje rokova, savjeti... sve je za čistu peticu! Ujedno sam upoznala divne ljude s kojima održavam dobre poslovne odnose i s kojima ću nastojati, svakako, i u budućnosti surađivati! Samo tako nastavite! Toplo preporučujem svima koji trebaju kvalitetnu web stranicu i uslugu.“

Danijela Miletić, dipl. iur., voditeljica pravnih poslova;

autorica knjige "Kako uspješno pronaći (bolji) posao"

 

 

Web stranicom i akcijama povećali smo broj klijenata!

"Ovakvom dobro sročenom i koncipiranom web stranicom  moj salon se izdigao na jedan viši nivo. Svi noviteti istaknuti su na stranici i dostupni velikom broju ljudi što vodi  većem broju klijenata. Da ne spominjem stalne ideje koje Stefani pretače u djelo (darovne kartice, plakati) – a sve to po cijeni koja je nama pristupačna.  

Generacija sam frizera koju su učili da je za dobrog frizera dovoljno poznavanje struke: zadovoljan klijent je najbolja reklama. No, ne možemo negirati snagu interneta u današnje vrijeme.

Uglavnom, jako mi je drago što surađujem s Memorabilijom i od srca ih preporučujem: drukčiji su od mnogih koji su mi do tada nudili izradu web stranice i bit će mi drago da se i sami upustite u suradnju s njima i to otkrijete."

Jadranka Višek, vlasnica frizerskog salona "Remi", Zagreb

Share