Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj

Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj Zagreb dobila je svoju novu web stranicu krajem veljače 2018. godine.

Zanimljivost ove surdanje: surađujemo i izravno s voditeljima programa kako bismo prikupili najrelevantniji materijal. Pišemo tekstove i unosimo ih u WP.

Stranica Zajednice Nijemaca rađena je u WordPressu, funkcionalna je, responzivna, pregledna i ima jasan identitet. Naime, prošla verzija stranice je bila u plavoj boji, a mi smo se odlučili za boje njemačke zastave.

 Javite nam se ako i sami trebate novu web stranicu, a niste vičini previše sami pisati i voljeli bisti da vam netko drugi odradi copywritting ili koordinira projekt. Naša cijena bi vas mogla ugodno iznenaditi, jer omogućujemo i plaćanje u više rata. 

Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj

Zajednica Nijemaca u Hrvatskoj (Gemeinschaft der Deutschen in Kroatien), neprofitna je udruga sa sjedištem u Zagrebu. Udruga broji 360 članova, a od 2010. godine predsjednik joj je dr. Ivan Rittig kojem se ovim putem  zahvaljujemo na surdanji. U tijeku je izrada njemačke inačice iste stranice. 

Share

Koji su poslovi community managera Facebook stranice?

Pitate se: Što vam neki stručnjak za digitalni marketing ili osoba koju ste zadužili da vam vodi Facebook stranicu treba raditi?  Za početak, svakako savjetujem da angažirate osobu kojoj je bliska ili barem zanimljiva tema vaše djelatnosti, jer community manager mora često razmišljati o toj temi, a ako mu nije 'napeta', to će se osjetiti i u radu. Kad radite posao uređivanja, vođenja, održavanja profila neke tvrtke na društvenim mrežama, riječ je o mediju koji traži djelić vaše duše. Osim toga? Doznajte u nastavku.

Share

Opširnije...

Profesionalno održavanje Facebook stranice i društvenih mreža

Shvatili ste da nemate vremena ili dovoljno znanja sami se baviti svojim stranicama na društvenim mrežema?

Kako je važnost društvenih mreža velika, stvara se potreba za osobama kreativnog duha koje bi umjesto vas svakodnevno vodili brigu o Facebook stranicama vaših tvrtki i obrta tj. radile posao tzv. community managementa.

Nakon što vam se nećak/sin/susjed  malo igrao s vašim imageom na Facebooku, odlučili ste angažirati nekog tko se time bavi profesionalno, a opet da to radi zdušno za vas.

Mi smo upravo takva tvrtka koje se time bavi tri godine i redovoto nadograđujemo svoje znanje.

Zašto Facebook?

Facebook je najveća društvena mreža u Hrvatskoj sa 1,9 milijuna registriranih korisnika! Osobe koje zadužite za Facebook trebaju znati filozofiju vašeg poslovanja, vaš image, stil komunikacije, što trebate i želite istaknuti - ali isto tako trebaju znati pravila uspješne komunikacije preko društvenih mreža, što je poželjno, a što ne.

Trebaju znati ŠTO i KAKO TO REĆI te ujedno to dizjanerski simpatično predočiti. Važano je da te osobe znaju i kvalitetno kreirati oglasne  kampanje na Facebooku kako bi na pravi način iskoristili budget koji ste im za to odobrili. Dakle, znanje novinarstva, marketinga pa i dizjana treba iskoristiti ako želite napraviti dobre objave na Fb-u uz dodtanu svjesnost o učinkovotosti objava na Facebooku i kako ih on doživljava. Zato nećak nije to baš rasturio k'o beba zvečku jer nije to kao da sami sebi švrlajte po svom profilu na društvenoj mreži.

Da ne govorimo o odgovaranju na poruke i komentare korisnika, jer Fb je prvenstveno komunikacijski medij, te tzv. kriznom komuniciranju.

Riječ je o mediju koji pruža puno prostora za suptilnu (ili izravnu) samopromidžbu tvrtke kao i druženje s fanovima. U nastavku doznajte cijene naših usluga.

Share

Opširnije...

Izrađujemo profesionalne PREZENTACIJE koje će vaše klijente oboriti s nogu!

Upravo se spremamo za godišnji odmor tako da završavamo neke vrlo zanimljive projekte. Projekt koji je nešto drukčiji i zahtjevniji: napravili smo uistinu sjajanu PDF PREZENTACIJU za predstavljenje tvrtke Dermoestetik iz Umaga (na hrvatskom i engleskom).

Dakle, proučili smo jakosti tvrtke, doznali što žele reći svojim potencijalnim klijentima, osmislili tekst za slajdove, zakupili prekrasne fotografije i sve to složili u pdf obliku. Samo da znate AKO TREBATE PREZENTACIJU.

Share

Opširnije...

Uspješna suradnja: sIRcro

Leci, plakati, roll-up plakati, knjiga sažetaka, program - puno toga smo radili - dizjanirali, prelamali, prevodili, lektorirali, korigirali, našli tiskaru te dali tiskati za sIRcro 2013.

Tako da je prava sramota ne reći kako je kongres radiologa uistinu sjajno prošao! Hvala Ivani Miličić (dizajn), Slavici Košći-Vrlazić (prijevod), tiskari Parko d.o.o. (Zagreb) kao mojim suradnicima. Hvala dr. med. Nikoli Ivanu Lederu i dr. med. Lovri Kavuru kao našim kontaktima i osobama s kojima smo usko surađivali na kreiranju materijala te prof. Vinku Vidjaku, predsjedniku sIRcro-a na povjerenju i suradnji te hvala agenciji Oglas Studio iz Splita.

Nakon ovako uspješnog, iako opsežnog projekta, red se je zahvaliti, zar ne? Sad već imam i inspiraciju za pisanje knjige - ako ništa drugo, za zahvalu na početku knjige! Stefani

 

SURADNJA JE PONOVOLJENA I U 2015. i 2017. GODINI (kongres se i održava svake dvije godine).

Share

Radili smo: ePub izdanje kataloga za NSK

'Prava' papirnata knjiga ili njezino digitalno izdanje, što vam se više sviđa?Koje je običaje naša prošlost utisnula u nas i kojom brzinom prihvaćamo tehnološke novitete i promjene pitanje je oko kojeg se koplja lome svakodnevno. Želite li nešto objaviti i trebate dizajnera za obradu materijala, nekog tko će vas povezati s tiskarama pa čak i pomoći oko promocije knjige i PR-a – kucajući na naša vrata, radite sjajnu stvar. No, želite li  pak bilo koje željeno izdanje napraviti samo u pdf obliku i/ili kao ePub –  također vam stojimo na raspolaganju.

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu po prvi puta je odlučila izraditi katalog svojih prinova u prošloj godini u digitalnoj formi (u pdf  i u ePub formatu) i sretni smo što su Memorabiliju i našu suradnicu,  dipl. dizajnericu Ivanu Miličić odabrali za suradnju.

Share

Opširnije...

Pišemo tekstove umjesto vas - za vas!

Ne volite pisati i kad nešto treba staviti 'na papir' – ruka se zgrči ili se računalo 'zamrzne' te taj posao odgodite za sutra? A samo ste trebali napisati koju riječ o svojoj tvrtki i uslugama/proizvodima koje ćete predstaviti na svojoj mrežnoj stranici, jer rekli su vam kako će vrlo rado staviti vaš tekst  i tako vam u krilo ubacili taj vrući krumpir.  Rado bi da netko  umjesto vas NAPIŠE TEKST, a da to nije skupo?

KAKO DO DOBROG TEKSTA?

Kako doći do teksta koji će na najbolji mogući način odraziti vaš stil, vas same, koji će biti čitak i pismen te tako podržati vaš ozbiljan poslovni imidž?

Mi ćemo 'pročitati' brzoi uspješno vaše misli i sročiti ih u TEKSTOVE koje trebate:

  • za internetske stranice (iako ih i sami stvaramo, nije nam prepreka surađivati s drugim tvrtkama). Osim teksta o vama i vašim djelatnostima, nije nam problem napisati tekst na neku određenu temu. /
  • primjeri: ORBIT NEKRETNINE (O nama, naš tim i te tekstove, ne o objektima),AKTUAL NEKRETNINE (općeniti tekstovi poput O nama, Naše usluge i sl. 
  • za razne promotivne materijale poput kataloga, plakata, letaka, pozivnica, čestitaka.
  • za PR objavu u nekom časopisu... Mi volimo RIJEČI, volimo REČENICE, volimo TEKSTOVE velike i male zato - javite nam se!

Prijevodi i lektura

U slučaju da na raspolaganju imate tekstove svojih stranih partnera i potrebni su vam prijevodi, obratite nam se s povjerenjem jer surađujemo s prevoditeljima. Možemo za vas napraviti cjeloviti proizvod:  od prvog sloova preko pisanje tekstova, prijevoda, unosa na web ili  dozjniranja u tiskovne materijale do tiskanja materijala (povezujemo vas s nekoliko tiskara i brinemo se kvaliteti konačnih rezultata).

 

Share

Aktivno održavanje web stranice

Želite imati stalnu komunikaciju sa svojim klijentima preko svojoj web stranica, potrebno ih je redovito obnavljati zanimljivim materijalima: tekstualnim i vizualnim sadržajem.

Kako biste bili što zanimljiviji internetskim tražilicama, važno je redovito unositi (SEO optimizirane) tekstove i fotografije / vizuale. 

Memorabilia stvara takve sadržaje i unosimo ih u CMS sustave (Wordpress, Joomla. Epi Server i sl.). To je ono što mi zovemo AKTIVNIM ODRŽAVANJEM WEB STRANICE...(copywriting).

Vodimo brigu oko vašeg weba na jedan kvalitetan način, a po prihvatljivim cijenama.

Postoje i paketi usluga u kojima se povezuje održavanje web stranice s vođenjem društvenih mreža. Slobodno se javite za ponudu - sastanak: 0995506586, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Primjer naših vizuala i aktivnog održavanja web stranice:   Ulola 

Share

Opširnije...